Reklama

Reklama

Epizody(83)

Obsahy(1)

Nová sezóna odstartuje velkolepou svatbou, která ale skončí dřív, než začala. Petr (Robert Urban) si uvědomí, že Markéta (Michaela Petřeková) pro něj není ta pravá, a tak se před oltářem rozhodne, že svatba nebude. Místo „ANO“ zkrátka řekne „NE“. To Markétu rozpálí doběla a začne chystat pomstu. Rozhodne se Petra pracovně zničit, co čert ale nechce, v její blízkosti se objeví zajímavý objekt. Zatímco vymyšlená sestra Alex zmizela do Ameriky, na prahu dveří se u Viky (Eva Burešová) zjeví její nevlastní sestra. Viky tak vstoupí do života Tes (Bára Černá). Jenže kde je Tes, je i její dvojče Izy (Lucie Černá), o kterém nemá zatím nikdo ani ponětí. Nová sestra Viky do života moc klidu nepřinese, obzvláště když k tomu řeší zásadní životní otázku – těhotenství s Petrem Křížem. Jenže ten, jak zjistil, že jeho etapa s Alex skončila, vyhlásil konkurz na novou matku svých dětí, jelikož se domnívá, že láska je zbytečná, a chce především zázemí pro děti. Z podivného konkurzu na náhradní matku, potažmo tajemnici, vchází do života Jitka Hrnčírová (Tereza Bílková). To přiměje Viky, že její tajemství zůstává skryté, a jakmile se provalí, vše se ještě víc zamotá. Petr nevěří, že je otcem dítěte, protože s Viky přece nikdy nic neměl. Spát nebude ani Kamil (Jan Kopečný), který stále na Viky chystá jeden podraz za druhým a pomalu to vypadá, že se mu začne dařit.
Do ZOO nastoupí uznávaný specialista na nosorožce Rudolf Pekař (Roman Zach), který bude pracovat na mezinárodním projektu oplodňování samic v národních parcích. Tvůrci se v tomto případě nechali inspirovat skutečným příběhem. Roman Zach tak převezme nosorožčí štafetu po Bobu Kleplovi, který seriál opouští. Do zahrady nastoupí i Robert Jung (Martin Sitta), který bude hodně znepříjemňovat život Marii Roklové (Veronika Freimanová). Bude to pěkné kvítko, které si brousí zuby na to, že by mu v ZOO mohl kvést jeho nelegální obchod se zvířaty. Spolu s dvojčaty Tes a Izy se v ZOO objeví i Charlie (Marek Němec), který si založil živnost na podvodech a dvojčata mu v tom vesele sekundují. Nebojí se svým šarmem a vydíráním vydělávat nemalé peníze. Kolem něj se to tak začne dvojčaty jen hemžit a „kolotočář“ Charlie toho vesele využívá... To, že Sid (Michaela Pecháčková) neodcestovala studovat do Ameriky, a místo toho pracuje v ZOO, způsobilo v rodině totální rozkol. Vypadá to, že se rodina bude stěhovat z honosné vily, protože Sidonie (Jana Švandová) nemůže přenést přes srdce, že jí všichni lhali. Stmelit rodinu se bude pokoušet především Alice (Sabina Laurinová), ale nedaří se jí to. Do toho čekají Sid dramatické chvíle, kdy jí půjde o život. Nedá si totiž pozor, kam strká svůj zvědavý nos, a to ji dostane do velkých problémů. Alice se tak obrátí s prosbou o pomoc na Haďáka (Šimon Bilina), protože si všimne, že mu Sid není úplně lhostejná. A protože se maminka nikdy nemýlí, začne se mezi Haďákem a Sid rodit láska. Jenže to nebude tak snadné, jak se ze začátku mohlo zdát. Traumatický zážitek, který celá rodina Novotných prožije, nedá spát hlavně Alici – a ta se začne na Sid až příliš upínat a nenechá svou dceru ani na chvilku bez dozoru, což začínající lásce moc neprospívá. Sidonie zjistí i to, že se zbytek rodiny, v čele s Eduardem (Marek Taclík), schází s jejím zapovězeným bratrem Raulem (Vladimír Kratina). Kdo jiný by ale měl držet pohromadě než právě rodina? Nad tím bude Sidonie hodně přemýšlet... Z Alberta (David Gránský) se stane nadřízený Lubora Brázdy (Pavel Nečas), který se díky tomu stane spojencem ředitelky Roklové. Starosta si místo Brázdy vybere za svou pravou ruku právě Alberta. Do toho se ani Marii Roklové rodinná krize nevyhne. Syn Vojta se bude muset poprat se svou minulostí. Svody drog opět začnou být hlasité, a celá rodina tak začne mít obavy. Marek (Štěpán Benoni) se od chvíle, kdy mu Mína (Natálie Halouzková) zmizela ze života, začíná na Viky dívat zcela jinýma očima. Ví ale, že její srdce patří Petrovi, a tak se pokouší najít lásku u Adélky (Michaela Tomešová). (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K 1. řadě napsáno sem.  Bohužel 2. řada, již velmi slabší, díl od dílu se to vleče, točí na místě, případně opíšeme kruh+přešlapy. Do ZOO už se pomalu ani nepodíváme, občas si tvůrci vzpomenou, že to je zoo, tak něco drobet pracovního/zvířecího  dají,  jinak pitváme jen vztahovky+ jiné blbiny, děj je Neděj.. ..  Sleduji dál ale hodnocení už  na sotva **.  Mělo by se to už brzy ukončit, ať z toho není  něco  na xx roky viz. jiné případy nekonečné.  6/2023-letní pauza 83 díl,  v září, už dost zvážím, zda načínat další kolo. DOPLNĚNí: říjen 2023 - 3. řada už nezaujala vůbec. Takže hodnocení 2. řady za ** a se zoo se loučím, snaha byla po letech dát šanci českému seriálu, ale... třetí řada už by ani ty 2*. nedostala,   jdu koukat na zajímavější. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama