Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid pokračuje v pátrání a riskuje tak svoji bezpečnost. Albert zavádí v zoo nové pořádky, u Roklové však narazí. Viky musí jít před Liškovou a Markem s pravdou ven. (TV Prima)

Recenze (2)

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co dodat. Intrikovat už začala i ta nejsolidnější osoba, paní ředitelka ZOO. A ten únos to je v našich poměrech opravdu bomba. Pořád si kladu otázku, proč na to vlastně koukám, když nekompetentnost scénáristů občas přesahuje hranice vkusu. Jedním z důvodů může být, že se přes všechny nelogičnosti docela bavím a další, že na všech dalších programech se do nekonečna recyklují ty samé filmy, které stačily nudit diváka už při prvním uvedení. Dokonce i kvalitní filmy mohou člověka odradit, pokud jsou vysílány opakovaně už po desáté. Zdejší telenovely jsou alespoň nově natočené. Snaha se cení a konec koncům o nic nejde, je to jenom zábava. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, máme dalšího, kdo je zasvěcen do Vikyna těhotenství, ač ta už je v nějakém 7. měsíci. Zbytek seriálového osazenstva se bude o možnostech toho, že by mohla čekat dítě, dohadovat ještě na porodním sále, až už dítěti bude koukat hlavička. Albert dostal k podepsání metrový štos papírů, ale nikdo už si nelámal hlavu s tím, že ty papíry, jejichž podepisování mu má zabrat nekonečné dny a noci, musela předtím ředitelka podepsat také, ale ta vypadá celkem v pohodě... Ovšem vrcholná zápletka nás čeká u Anči. A tady SPOJLER. Protřelý a nemilosrdný mafián bez sebemenšího zaváhání uvěří div ne brečícímu nešťastníkovi, kterého vydírá skrz dluhy, že bez okolků chladnokrevně Anču odstraní. Nakonec k únosu skutečně dojde. Před Ančou zastaví dodávka, Anča dá bleskově ruce k tělu, aby na ní mohli únosci co nejsnadněji nasadit pytel a mohli ji odvézt do nějaké kobky... ()

Reklama

Reklama