Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná Sid zve Haďáka na návštěvu do rodinné vily. Roklová se po mediální přestřelce chystá skončit ve funkci, zaměstnanci zoo se bouří. Viky odhalí Petrovi pravdu, jeho reakce ji ale zaskočí. (TV Prima)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že se tak spěchá kvůli tomu těhotenství Evy Burešové. Z toho, kdo všechno dělal ze soudce debila, by se dalo vykřesat slušné psycho vyúsťující v totální rozklad osobnosti. Takhle to mrskli všechno do jedné minuty. Haďák, který vždy razil přístup "vyližte si všichni pr...." je najednou celý roztřesený, aby zapůsobil na zbohatlickou rodinku své vyvolené. No, pak tam byly nějaké intriky kolem vedení zoologické zahrady, ale to mě ani v nejmenším nezajímá. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaký posun mezi Viky a soudcem. Chvíle, kdy mu vyjmenovávala těch cca 38 lidí z jeho okolí, kteří ho všichni tahali za nos, byla nejzábavnějším momentem za x posledních epizod. Naštěstí u Soudního dvoru €U nemají na intelekt nijak zvlášť vysoké nároky. ()

meda2016

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V.Noid Bárta kápnul na vejvar se Salvatore Burešovou. Ona sice pěje jak imitátorka ale prodat se to dá, podobně jako její těhotenství. Cože? Opravdu je těhotná? Vůbec to není vidět! Prima dala hodně peněz, proč se nepřidat a nezahodit stud. .... Nejlépe zapadl Novotný, věřím, že si svého démona užívá. ()

Reklama

Reklama