Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
  • angličtina The Zoo
Rodinný / Drama
Česko, (2022–2024), 204 h 25 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Michaela Pecháčková, Eva Salvatore Burešová, Veronika Freimanová, Marek Taclík, Sabina Laurinová, Jana Švandová, Šimon Bilina, Robert Urban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(196)

Obsahy(1)

V seriálu Zoo jsou hlavními hrdinkami mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. V hlavních rolích se představí Michaela Pecháčková jako Sidonie a Eva Burešová coby Viki. Tyhle dvě svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny. Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů (které hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík) pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Honza8

Honza8 (hodnocení, recenze)

Mě fascinuje, jak dnešní rádoby herci a režiséři udělají klidně přes 80 epizod i když je to totální sračka. Nejhorší na tom je, že za to berou docela velký prachy. Kurva jak je to možný? Někde ve firmě by z vás byl totální odpad, nebo by vás ve zkušební lhůtě vyrazili. Ale tady jsou z vás rádoby célebrity, frňáky máte díky tomu všichni nahoru, ale slušný člověk by si o vás neopřel ani kolo. Praha nám znovu ukazuje dno české kultury i společnosti. Jděte se vysrat vy umělci zkurvený pražský!!!

na příspěvěk reagoval Pan_Kostka

kobylka75

kobylka75 (hodnocení, recenze)

Pecháčková  doufám že se bude ukazovat v Českých filmech a seriálech co nejméně. Jako herečka otřesný a jako žena nuda.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Že existují takové seriály se většinou dozvím tak, že na to kouká manželka, nebo když jdu kolem TV je tam reklama na cokoliv takového. Včera jsem si na chvilku sedl k TV a byl jsem svědkem cca 10 minutového rozhovoru doslova o ničem (vážně jsem za celých 10 minut nepochopil o čem se baví)

Tohle by mělo být zakázáno nějakým zákonem.

kobylka75

kobylka75 (hodnocení, recenze)

Katasrofa, vzít si peníze za takovou hrůzu. Některých herců si přestávám vážit.

samurraj

samurraj (hodnocení, recenze)

No české seriály zásadně nesleduji, protože to je totální sračka. Každý český seriál je jako přes kopírák. Nějaké nahrazení slunečné? CHa cha.. prostě sračku nahradili sračkou, co k tomu víc říct. Nedávno mě pobavil článek kdesi na netu, kde se podivovali nad tím, jak mohli lidé na čsfd.cz dát tomuto "skvostu" pouhých 40% :-))))) Myslím, že 5 je až až. Kvalita českých filmů a seriálů skončila v roce 1989. Abych nebyl jen kritik, tak pár pěknejch kousků se najde, ale je jich jako šafránu.

lenkatu

lenkatu (hodnocení, recenze)

Že to bude hrozné se dalo čekat, ale až tak hrozné? Herectví obou hlavních představitelek (kdo to je ta Pecháčková?) je tak příšerný, že jsem se za ně fakt styděla. Plus u Burešové se člověk ještě stydí za ten "zpěv". Vím,že prachy nesmrdí, ale že do takovýho hnoje šla třeba Pavla Tomicová nebo Vanda Hybnerová...:-(

Pan_Kostka

Pan_Kostka (hodnocení, recenze)

Agent24

Yes, Slunečná taky není rozhodně nějáke veledílo, ale třeba do dílu 80 to byla zábava. Nyní je to spíš meh, ale furt lepší než tenhleten cringe.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Za mě je opět pěkný seriál a je stále lepší stokrát ohrané doktorské prostředí.

Agent24

Agent24 (hodnocení, recenze)

Nechápu jaký má smysl přerušit Slunečnou a dát tohle. Slunečná je taky srágora, ale nechápu ten smysl naštvat ty co koukají na Slunečnou a dát kousek dílu před Zoo. To napadlo nějakého vola! :-)

na příspěvěk reagoval Pan_Kostka

kill-tec

kill-tec (hodnocení, recenze)

No, jelikož se to natáčelo u nás v práci, budu se "muset" koukat a vytrpět to :D Když jsem jednou při cigárku poslouchal jednu scénu a dialogy, hned jsem věděl, že mě to poznamená do konce života.. no uvidíme, jak moc :D

na příspěvěk reagoval reich

bobstock

bobstock (hodnocení, recenze)

Pan_Kostka

přesně už 3 měsíce to rvou do diváků po těch zoufalejch ukázkách čekám další unylou sračku z papundeklových místností s partou funících herců odporné texty ze včerejška

na příspěvěk reagoval samurraj

reich

reich (hodnocení, recenze)

Pan_Kostka

To víš, klasická primácká vykrádačka. Je to poznat na strašném obsazení a ukázky zase naznačují, že to bude další česká telenovela jako Zbytečná... 

Reklama

Reklama