Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • USA Dead for a Dollar (více)
Trailer 1

1897. Film Lovec hlav sleduje veterána a lovce odměn Maxe Borlunda v Mexiku, kde se setkává s profesionálním hazardním hráčem a psancem Joem Cribbensem – zapřisáhlým nepřítelem, kterého Max před lety poslal do teritoriálního vězení. Borlund má za úkol najít a vrátit Rachel Kiddovou, rukojmí, manželku bohatého obchodníka ze Santa Fe. Jak je příběh vypřávěn Maxovi, paní Kiddovou unesl bizoní voják Elijah Jones. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

alchac 

všechny recenze uživatele

Jako ne že by Sgt. Elias a nejznámější německý zubař nepozvedávali kvality tohoto díla minimálně o jednu pěticípou, nicméně kvůlivá jejich angažování už zřejmě nezbylo v rozpočtu mnoho prostředků na realistický kompars, hudbu a zejména pořádného kameramana a scénáristu, takže se sice jedná o slušně zahranou (a to vč. výkonů nízkorozpočtových verzí Evky Zelené a Sidnyho Poatiéra), nicméně značně nezáživnou záležitost, která je i na poměry mého oblíbeného žánru přece jen příliš šablonovitá, čil ve výsledku krajně nudná. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Dead for a Dollar od Waltera Hilla je řežba. Teda spíš střílečka-vyvražďovačka. Hill si to dává jako za mlada. Bylo fajn vidět zase nějaký stylový western na velkém plátně. Willem Dafoe a Christoph Waltz ve svých tradičních kvalitách a vedle nich úžasná Rachel Brosnahan, která se ukáže jako nejsilnější ze všech. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Lovec odměn Christoph Waltz se po posledním kšeftu setkává v malém mexickém městečku se starým protivníkem Willem Dafoem, místním mocným boháčem a jeho armádou a ženou, kvůli které se bude umírat. Walter Hill natočil western, který na pohled nezaujme, vypadá levně a skoro až ošklivě. Ale na druhou stranu je plný zajímavých hrdinů a antihrdinů, příjemně starosvětské atmosféry a může se opřít o výborné herce. Ovšem i ti největší fandové žánru se budou občas muset hodně snažit, aby očividnou lacinost překousli. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkový veterán 70. a 80. let Walter Hill a jeho připomenutí formou komorního, táhlého westernu na klasické téma lovce odměn a jeho další oběti. Waltz fajn ale na role v Tarantinovkách si zde divák ani nevzpomene a vlastně je vidět, že herci celkově nemají co hrát. Nic nezachrání ani překvapivě fádní závěrečná přestřelka u které jsem od Hilla čekal výrazně více. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Až na ten hnedý pošťatý filter to až tak lacno nevyzerá. Aj finálna prestrelka je ok. Ale bohužiaľ sa to neskutočne tiahne ako väčšina Hillových filmov. Už samotná zápletka nie je dvakrát zpútavá a tak prakticky celý čas čakáme kedy si to konečne rozdajú tí dvaja charizmatický herci, ktorý Hill obsadil do hlavných úloh. Ale dovtedy musíme vytrpieť kopu nudných kecov, keďže ani postavy ústrednej dvojky nie sú ničím zaujímavé. Celý čas mi bolo úplne jedno, kto z tých dvoch prežije a ani v tomto smere film neprekvapil. Takže výsledkom je až príliš zastaralý oldschool. 4/10. ()

Galerie (7)

Související novinky

Reklama

Reklama