Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bolek a Lolek se jednoho dne vypraví na Divoký západ, aby zažili pořádné dobrodružství a poznali ty nejlepší pistolníky. A jak se zdá, dostanou se přímo do centra dění, když jejich vlak přepadne obávaný bandita Jimmy Pif-Paf. Zloduchovi se podaří během chvilky svázat ochranku poštovního vagonu, uloupit pěkně kulatou sumu a zmizet v prérii. Avšak Bolek s Lolkem se rychle vzpamatují z nepříjemného překvapení, osvobodí svázané muže a spolu s nimi se pak vydávají po stopě nebezpečného bandity. Toho naštěstí zajme šerif z nedalekého městečka, ale zločinci se podaří uniknout z vězení, vyloupit místní banku a prchnout do Skalistých hor. Bolek s Lolkem ho pronásledují až sem, avšak záhy zjistí, že nejsou sami. Jimmovi přijíždí na pomoc i vyhlášený pistolník Johnny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Historky z Divokého západu mám hodne rád. Prakticky v hoci akej podobe. Takže som sa tam nakukol aj s animovanou dvojicou Lolek a Bolek. Títo dva malí poľskí teploškovia sa tam vydali v roku 1986 v celovečernom snímku "Bolek i Lolek na dzikim Zachodzie". Zažili tam pravé kinder westernové dobrodružstvo. Museli čeliť obávanému banditovi a pištoľníkovi, ktorý si hovorí Jimmy Pif-Paf. No dali si s ním rady. Je to zrejme ich najzaujímavejší a najzábavnejší príbeh. *** ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Bolek a Lolek - asi nejlepší polský vývozná artikl vůbec. Kdyby se do čela Polska dostali místo těch dvou blonďatých parchantů Kaczynských tihle dva, vypadal by náš severovýchodní soused rozhodně daleko přijatelněji. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

V roku 1963 ich vymyslel Wladyslaw Nehrebecki. Lolek a Bolek boli premietaní vo všetkých štátoch sveta ( od USA po Austráliu ) a zožali fantastickú popularitu. Okrem množstva krátkych rozprávok, boli natočené celovečerné filmy ( ako prvý bol Veľké putovanie Bolka a Lolka - 1977 ), druhý a tretí bol spracovaný z krátkometrážnych rozprávok, no azda najznámejší je Bolek a Lolek na Divokom Západe z roku 1972, obohatený novými dotáčkami a spracovaný do terajšej podoby z roku 1986. Jedno je však isté, Lolek a Bolek patria k fenoménom, ku ktorým sa vždy radi vraciame. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ (obnovená) TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 21.4.2014, réžia slovenského znenia (SPF 1988) = MIROSLAV HORŇÁK (5.4.2014) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O čosi lepšie ako o 9 rokov starší film Velké putování Bolka a Lolka. Animácia je vtipnejšia, aj hudba lepšia. Inak je to v mnohom podobné - nesúvislý príbeh plný všakovakých dobrodružstiev a s početnými pesničkami. Inak je super, že v slovenskom dabingu z roku 1988 počuť v roliach chlapcov chlapčenských (teda nie dievčenských) dabérov. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Poctivý limonádnický western pro nejmenší v zábavném, úsporně kresleném provedení se skvělou ♫ hudbou Tadeusze Kocyby. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sedmidílný film s Bolkem a Lolkem na divokém západě, kde neustále pořád dokola honí Jimmyho Pif Paf a pomáhají tak zestárlému šerifovi v jeho práci. Jenže Jimmy je starý mazák a vždy se mu podaří dostat se z vězení a zase okrádat dostavníky nebo vykrádat banky. Místy opravdu velmi zábavná komedie, výborné gagy i neškodně nenáročná animace, žádné dialogy, jen smích. Hudba: Tadeusz Kocyba ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Můj poměrně oblíbený "díl" se série s Bolkem a Lolkem. Jen si nějak pořád nejsem ani po těch letech schopen zapomatovat, který je který. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Zbytečné dialogové dotáčky a příšerný dabing... Infantilní žvanění a kvůli tomu i viditelně doplněné nové scény sráží tenhle "film" pod úroveň němého seriálu. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Lepší než všechny série. Nevím, jestli bych se teď bavil stejně dobře, ale tenkrát jsem na tom jako malý byl v kině a byla to bomba :-) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Roztomilá, čistě dětská podívaná. Docela mě to jako dítě bavilo, a moji bráškové kteří jsou ještě malý, to také mají rádi. Takže i když to není zrovna nejoriginálnější, tak na tom něco bude. ()

Reklama

Reklama