Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obchodní poradce Michi Wyss zdědí po otci zadluženou farmu. Aby ji zachránil a pomohl rodině, musí se vrátit ke svým zemědělským kořenům. (Netflix)

Recenze (4)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaký ten pátek, co jsem slyšel Schwizerdütsch - naposledy ve filmu Mario, v němž si jednu z menších rolí zahrál právě představitel Michiho Julian Koechlin. Nové výšiny jsou na první pohled vcelku obyčejným vztahově-rodinným dramatem, přesto mě sledování seriálu bavilo, jelikož se v něm rozehrálo hned několik problematik najednou (sebevražda, akceptace menšinové sexuální orientace, developeři x farmáři, rodinná tajemství, znásilnění, drogová závislost, konkurence na pracovišti), aniž by děj působil přesyceně a roztěkaně, přičemž si tvůrci v závěru první řady vytvořili celkem slibná vrátka pro další sérii. Přiznám se, že s některými postavami bylo fakt těžké sympatizovat (zejména se Sarah a Lorenzem), byť bylo jejich chování s ohledem na jejich příběhovou linii do jisté míry pochopitelné. Wyssovic rodina rozhodně není ideální ani ukázková, jsem však zvědavý na další osudy jejích členů. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Taková rodinka k pohledání :-) Tvůrci se bohužel nevyhnuli ohraným klišé majícím za úkol pouze natahovat děj. Klidně by se to dalo sestříhat o celý díl. Na druhou stranu však musím ocenit skvělý casting - herci byli vybráni ke svým postavám velmi trefně a stejnou měrou to také zahráli. Zatím tedy lehce nadprůměr a uvidíme, kam to bude směřovat ve 2 sérii. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě překvapilo, jak moc mě bavily příběhy jedné farmářské (a notně nefungující) rodiny. Na jedné straně je těžké vytvořit si sympatie k jednotlivým členům, na druhé jsou obsazeni skvěle. Byl bych raději, pokud by se finále vyvinulo trochu jinak, ale tím nechci říct, že by bylo natočeno špatně. ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Poslední díl naštěstí zvrátil kormidlo příběhu a tak jsme se dočkali zvratu, který dává hluboký smysl. Uvidíme, jak to bude dál... Těším se. ()

Reklama

Reklama