Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Dětská verze krajních mezí. Příběhy jsou pro děti a o dětech takže je jasné že to bude naivně přihlouplé. Příběhy o problémech, dospívání, láskách, vzhledu, popularitě, strachu ..... jsou určeny především dětem a  mají začátek, problém, řešení problému a konec. Nejzajímavější mi přišel příběh Which Witch který byl příjemně odvyprávěný a nenásilně podaný + mi obě ty holky "čarodějky" přišli sympatické. Nejhorší byl asi Standing Up for Yourself. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osm nezávislých a na sebe nenavazujících krátkých příběhů podle předlohy R.L.Stina jasně ukazuje jakou cestou se chce/bude Myšák+ ubírat.Bude to cesta nenáročné rodinné zábavy (což samozřejmě není překvapení) s nějakým tím drobným ponaučením,která rodiče neunudí a děti možná na chvíli zabaví.Já se úplně nenudil,ale neumím si představit,že by se u toho bavily moje čerstvě náctileté děti,které básní o Squid Game...40% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Goosebumps v seriálové verzi. Variace na Krajní meze nebo Black Mirror chcete-li, ve verzi pro děcka. Antologická minisérie, kde každá povídka má zhruba 25 minut a dohromady to není o moc delší než nějaký dlouhý film. Nejlepší díly: My Monster, The Treehouse ()

LAZARUS111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto ma vydesilo. Tento seriál je jedno veľké klišé a cítim veľkú nenávisť k ekológii hneď po prvej časti. Ak by toľko energie venovaly príbehu tak by sme tu nemaly ten hnus. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama