Reklama

Reklama

Piklírna - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Konspirační teorie, které kolují po světě, se uhlídat dají, ale s prací a milostným životem je to horší. Reagan Ridleyová je geniální, ale i ona někdy potřebuje pomoct. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo človeka zamrzí asi najviac že druhú sériu Blow Job nevidela mladá sebavedomá žena, ktorá sa tak strašne ponáhľa vystúpiť z vlaku že musí byť pri dverách prvá. Problém nastane vtedy keď ich nedokáže otvoriť. Mužom je to ukradnuté, nad jej inteligenciou sa iba pousmejú, ale okomentuje to iná žena, že nechápe ľudí ktorí sa tlačia všade prvý, nastúpiť či vystúpiť, ale ani nevedia otvoriť dvere. To je na margo epizódy v ktorej Netflix ľuďom vysvetľuje ľuďom že inteligentnejšií neandertálci boli, ako inak, ženy. Škoda že tento seriál nevidela aj táto neandertálka. Neskutočný stereotyp o konšpiračných teóriach, Muskovi ktorý akože riadi svet (pri tom ním hýbe) a o 99% ľuďoch ktorí nikdy nespravia kariéru. Veru, osud niektorých ľudí je smutný. Pár vtipnejších momentov sa našlo, ale inak podpriemer. ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele

Za mě velká spokojenost. I druhá série je moc prima. Seriál se pořád nebojí i nekorektních vtipů a sází jednu absurdní scénu za druhou. Ostatně kadence gagů je stejně jako u spousty jiných komediálních seriálů (zvlášť těch animovaných) místy dost vysoká a to je na škodu. Těch osm dílů zas uteklo jak nic a svět ve kterém jsou konspirační teorie pravdivé je stále nesmírně zajímavý. Pořád je to ptákovina, ale stále dost dobrá ptákovina:-) 80% ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší než první série. Přijde mi, že se tu mnohem víc pracuje s postavamai a dokonce si některé prochátejí i vývojem. Především pak vztahy mezi postavami. Kontinuita tady pak jako v případě minulé série není jen v první, předposlední a poslední epizodě, ale táhne se i některýma epizodama uprostřed série. Humor mi tu vyhovuje víc, přijde mi že ubyla spousta pubertálního šokujícího humoru. Je tu zároveň taky nová, skvěle zakomponovaná postava, se kterou tvůrci během série nakládají těměř vždy jinak než bych čekal. Jediný co oproti poslední sérii pokleslo je hajp na další sérii, plotwist na konci první série byl asi trochu zajímavější než ten tady. 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

plus mínus to samé jako první řada. Dobré nápady zůstali stejně tak ale i mouchy a pořád se nemůžu zbavit dojmu, že by se Inside Job nemusel bát jít víc na krev. Takhle to místy působí jen jako umírněnější verze Ricka a Mortyho...70% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama