Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Koment je na obě série. Je to zajimavej seriál, napechovanej gagy a dělajíci si prdel snad úplně ze všech moznejch konspiračních teorií. Bavil jsem se, ale co mě trochu zklamalo, bylo to, že tvůrci nedokázali s materiálem, kterej měli, pracovat na maximum, a nakonec to vyznělo dost hluše. Přitom první série měla slušně našlápnuto, líbilo se mi propojení dílů, kdy se z toho nestal nekončící slet gagů, ale snažili se i o nějakej ten příběh do celý série. Pak to ale ztratilo dech a seriál byl zrušenej dřív, než to dokázal nějak dotáhnout do konce. Škoda. Mohlo to bejt zajímavý. Takhle máme jen otevřenej konec bez pointy, kterou už tvůrci nedotahnou do konce. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli Futuramu a/nebo Ricka a Mortyho, bude to pro vás pěkně matoucí déja vu jízda. Ačkoliv seriál přichází s novými scenářemi a koncepty, nedokážu se zbavit pocitu, že jsem ho už někdy viděla. Svět, ve kterém jsou konspirační teorie pravda, má silný potenciál pobavit: ve výsledku je to ale takové nemastné neslané meh. Nadupanost popkulturními referencemi zodpovídá standardům pro dnešní animáky pro dospělé a občas je úsměvná, ale na Bojacka Horsemana to nemá. Animace je jednoduchá a postavy nepříliš zajímavé či ztotožnitelné. Za zmínku stojí vyparáděná úvodní znělka, která je snad jedinou známkou, že seriál vytvořil někdo z týmu autorů Gravity Falls. Jinak je to ale takový sežvýkanec existujících animáků, který nemá moc co nového říct. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Seriál s pěkným námětem o tom, co kdyby všechny konspirační teorie byly pravdivé... Teda kromě té, že je Země placatá. To už je natolik přitažený za hlavu, že si z toho pěkně dělají v jednom dílu srandu. Inside Job je pohodový seriál, který není pro děti, ale zároveň se nesnaží nijak šokovat, chce prostě jen pobavit. A to se mu daří. Má barvité rozličné postavy, které nejsou nic extra (hloubkou charakteru, vzezřením jsou to často šílenosti), ale jsou v pohodě. Osobně mám nejradši Bretta, který celý svůj život vždy dělal ty správné věci, je atraktivní a sympatický, ale zároveň je trochu natvrdlý a povrchní. Zde to ale není žádný záporák, jak by mohl být, protože je plný optimismu a má srdce na pravém místě. Což je v kontrastu s drtivou většinou postav, kteří jsou většinou mentálně narušení sobci s různými úchylkami. Příběhy jsou fajn a nenudí, a to i přesto že mají délku kolem 30 minut, ne dvaceti. Poctivý animák pro dospělé. (7/10) ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Hodně zběsilá a podrobná jízda kde fanoušek už musí mít něco projeto aby pochopil všechny reference napěchované do dvou sezón. Bohužel, více jak 2 série nedostaneme jelikož Netflus, doslova flusnul na Takeuchiho hlavu, a pokud série 3 nebude hozená na jinou platformu, tak budeme muset tomuhle skvostu co se brutálně rozjel, dát hořké sbohem. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvěle střižený komediální seriál, který celou svou premisu zakládá na všeobecně známých i neznámých konspiračních teoriích. Pokud tedy hledáte nekonvenční a šílenou animovanou zábavu pro dospělé publikum, Inside Job je rozhodně tou správnou volbou jak strávit volné odpoledne. Skvělá práce! PS: Nejlepší postavou je jednoznačně servítky si neberoucí mimozemšťan Magic Myc! (Netflix) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku každé epizody, po úvodním titulku, se obraz digitálně rozpadne a při tom na krátký zlomek vteřiny ukáže po každé jiný konspirační obrázek, který s epizodou více či méně souvisí. (kriplozoik)
  • Seriál byl v lednu 2023 zrušen kvůli nízké sledovanosti. (P_Neubauer)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama