Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlápci, co všechny přeperou, všude najdou lásku a v klidu odkráčí od každého výbuchu. Hvězdy a lidi z oboru si na těchhle oblíbených stereotypech pěkně smlsnou. (Netflix)

Recenze (38)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro dokumenty a knihy, který víceméně hledí na film a kinematografii z teoretického hlediska. Přičemž 'Attack of the Hollywood clichés' je pozoruhodný pohled na zoubek kulturního fenoménu jménem klišé – pojmu, který je v příbězích stár takřka jako lidstvo samo. Divák tak prostřednictvím tohoto netflixovského pořadu pozná stručnou historii a sumarizaci nejznámějších filmových stereotypů – jde sice o pořad silně nekonzistentní, a až debilně polopatický, ale to je víceméně putna.... ()

ReactLotus 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči takáto tvorba od Netflixu. Známi herci, odborníci, vlastná grafika, presúvanie sa z bodu do bodu, vtipné scény,... Proste odľahčený štýl dokumentu. Už History of Swear Words toto dokázalo a teraz môžeme vidieť, že aj tento film v tom pokračuje. Je veľmi pravdepodobné, že tento štýl v budúcnosti nebude stačiť a budú musieť prichádzat's niečím novým, čo diváka prekvapí a zaujme. Bol som vždy rád, že som nejaký film poznal, takže môžeš si tu aj otestovať svoju znalosť filmov. Ak sa chceš dozvedieť niečo nové, zaujímavé o histórii kinematografie, určite ti tento dokument odporúčam pozrieť. ()

Reklama

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Jeden z pořadů, kde je trailer rozhodně lepší, než celek. Nicméně je to velice pěkné a povedené shrnutí toho, co opravdu známe z většiny klasik. Několik rádoby klišé tam bylo přidáno asi aby dostáli tvůrci moderní diverzitě. O to všechno více si ale můžeme vážit právě těch filmů, které některé z těch nejvíc ohraných klišé zcela vynechávají. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

tak ako pisu viaceri pritomni - na youtube je podobnych videi neurekom a su, neprekvapujuco, chytrejsie a lepsie spracovane. tym, ze ide o hollywoodsku (no jo, netflixovsku) produkciu o hollywoodskych (alebo netlixovskych) klise, je lahke podsunut sem (samozrejme so samymi dobrymi umyslami) agitujucu woke-agendu o vsetkych moznych formach rasizmu (opravnenych, ci mierne nafuknutych) a nedostatku prezivsich LGBTQXYZ charakterov. sakra, ten youtube cloveka dokaze rozmaznat... ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu nič moc. Prevedenie vtipnejšou formou by bolo fajn, len by to muselo byť naozaj vtipné, čo sa tu nestalo. Na zabitie času aspoň rýchlo ubehlo ale že by som sa cítil obohatený nemôžem povedať. Zo všetkých spomenutých klišé ma oslovil komentár a vysvetlenie iba u veľmi nízkeho počtu. Objektívne si myslím že toto zaujme hlavne diváka čo nemá napozeraných veľa filmov ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama