Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlápci, co všechny přeperou, všude najdou lásku a v klidu odkráčí od každého výbuchu. Hvězdy a lidi z oboru si na těchhle oblíbených stereotypech pěkně smlsnou. (Netflix)

Recenze (38)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu nič moc. Prevedenie vtipnejšou formou by bolo fajn, len by to muselo byť naozaj vtipné, čo sa tu nestalo. Na zabitie času aspoň rýchlo ubehlo ale že by som sa cítil obohatený nemôžem povedať. Zo všetkých spomenutých klišé ma oslovil komentár a vysvetlenie iba u veľmi nízkeho počtu. Objektívne si myslím že toto zaujme hlavne diváka čo nemá napozeraných veľa filmov ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Vím, že ten tunel tady někde je, lezu ale po stropě z toho, že netuším, jak ho při tom poměru rozmáchlá produkce : nulový obsah vykopali. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Nevtipne a nezazivne podana kapitola z wikipedie. Verim, ze niekomu to moze prist fascinujuce, ale ked clovek videl viac nez 100 filmov, tak je to len mlatenie prazdnej slamy. A pritom potencial bol obrovsky. Skoda. 4/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro dokumenty a knihy, který víceméně hledí na film a kinematografii z teoretického hlediska. Přičemž 'Attack of the Hollywood clichés' je pozoruhodný pohled na zoubek kulturního fenoménu jménem klišé – pojmu, který je v příbězích stár takřka jako lidstvo samo. Divák tak prostřednictvím tohoto netflixovského pořadu pozná stručnou historii a sumarizaci nejznámějších filmových stereotypů – jde sice o pořad silně nekonzistentní, a až debilně polopatický, ale to je víceméně putna.... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre filmové zábery, známe scény, ktoré niekedy pohladia dušu. A naozaj si človek všimne aj tie filmové klišé. Len škoda, že sa nevie Netflix vymaniť zo svojej propagandistickej bubliny a všade násilne tlačí rasizmus. Paradoxne tak vytvára nové klišé. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Neutriedené a nepremyslené. Guláš postrehov okolo prvotného nápadu a na koncepte už asi nemal kto popracovať. Ale Rob Lowe bol trápny len asi zo trikrát (inak dosť zábavný), celkom to zbehlo a čo-to sme sa aj doučili či si pripomenuli... Netflix by sa ale mohol by výrobe tohto typu dokumentov profesionalizovať, nie ich jeden za druhým (pretože náklady sú predpokladám ničotné) odklepávať každému nadšencovi bez talentu... či aspoň snahy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka docela ok,ale že by se tu divák dověděl něco nového se říct nedá.A úplně vtipné to také není…60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea tohto dokumentu je vynikajúca, a keď som sa do toho pustil, tak som bol v podstate nadšený. Len škoda, že to bolo celé také akoby z rýchlika, že všetko len rýchlo rýchlo, jedno cez druhé, občas absolútne bez kontextu... takže to do veľkej miery výrazne ovplyvnilo celkový dojem z tohto dokumentu. Ale inak, bolo to podané so svojským humorom, a dokonca sa človek popri tom dozvedel aj kopu zaujímavostí z histórie. Mimochodom, tie BLM reči si mohli odpustiť... Každopádne, obrovská škoda tej kompozície a príliš zbesilého tempa. 3* ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Jak je na Netflixu zvykem, je to napěchované americkou progresivistickou politikou až po strop. Natočit prostě dokument o filmech už asi nejde. Mimo to film obsahuje extrémní spoilery a to i na pár let staré filmy. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka o klišé ve filmech. Nejde se moc do detailu a vždy se s daným klišé seznámíme, ale na nějaký důkladnější rozbor není čas. A to je celkem škoda. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

tak ako pisu viaceri pritomni - na youtube je podobnych videi neurekom a su, neprekvapujuco, chytrejsie a lepsie spracovane. tym, ze ide o hollywoodsku (no jo, netflixovsku) produkciu o hollywoodskych (alebo netlixovskych) klise, je lahke podsunut sem (samozrejme so samymi dobrymi umyslami) agitujucu woke-agendu o vsetkych moznych formach rasizmu (opravnenych, ci mierne nafuknutych) a nedostatku prezivsich LGBTQXYZ charakterov. sakra, ten youtube cloveka dokaze rozmaznat... ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný "dokument" o ničem. Podle tvůrců je evidentně klišé vlastně všechno. O filmy tu vlastně vůbec nešlo, přišlo mi to jako doprovodné video k diplomce. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Průměrný dokument, který vám představí všechny typy klišé, které ve filmech najdete. Neurazí to, ale o nic extra se nejedná. Něco jsem se samozřejmě dozvěděl, viděl pár spoilerů a i se občas zasmál. ()

Fionor 

všechny recenze uživatele

Letem světem filmovými klišé... Rozhodně by fungovalo lépe jako minisérie, která by šla více do hloubky, namísto strohého výčtu s několika komentáři. Takhle se jedná o nenaplněný potenciál. ()

Reklama

Reklama