Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thibault je nenapravitelný romantik, a když mezi ním a Rose přeskočí jiskra, myslí si, že se na něj konečně usmálo štěstí. Jak má ale sbalit nejlepší kamarádku? (Netflix)

Recenze (21)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná romantická jednohubka. Thibault je fajn chlapík, ktorému pomôžu jej kamarátky, aby tá slečna, ktorú miluje, na neho pozerala ako na muža a nie ako na dobrého kamaráta. Škoda, že potenciál troch slečien (kamarátky Thibaulta) nebol využitý lepšie. Trochu viac fantázii a vydarenejších scén, a mohol by byť z toho silnejší výsledok. P.S.: Nezabudnite, palec na vašej ruke sa dá využiť aj na niečo iné, ako dať niekomu „like“. ;) Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Veta jedne z hrdinek "Tohle se proste neuci, to se cejti" naznaci zensky pohled na svet snimku. Jsou zde zapamatovatelne postavy a zabavny vhled do vztahu mezi muzem a zenou. Chtelo by to ale mene kafe a vice nahoty. Obcas se objevi usmevne postrehy jako "Jake mas pro zeny dobre vlastnosti? Jses usluznej, radsi se vsim souhlasis a vypadas hodnej. V zivote jsi neopisoval, to tedy zeny vzrusuje". ()

Reklama

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Kdo pod štusem pěkně spinka, škodi jak ta mandelinka. To byla polytycka veršovanka z šachty z 50. let 20.stoleťa bo mandelinku jebali dolu imperyjalisti, aby poškodili urodu kobzol a tak se aji chodilo na brigady nebezpečneho bruka zbirat. Včil už imperyjalisti nepouživaju mandelinku, ale nějake nesmyslne kvoty o povinnem obsazovani bělob, čokolad, vanilek, homo, hetero a jinych dalšich směru, pohlavi a “užitečnych” povolani, aby naz z tim naležite nakrmyly přez ruzne filmy a serijaly. Tak ma tento film od každeho trochu a Netflusanec ma dalši čarku a všeci su spokojeni. Andre bul te džas! Jak se z tim, ale smyřyte, tak film jak od Pichlerove v nedělu po objedě na těch romantyckych kanalach a upřymně za tyden už nebudete asyk ani vjedět o čem to bylo (krom teho palca). Zdař buch! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romanťárna na netflixovský spôsob. Chlapec či skôr už chlap má tri najlepšie kamošky, ktoré mu radia ako správne randiť. Samozrejme, jedna je čierna, druhá je tak nejak miešaná, tretia je biela. Krásne diverzifikované. Následne sa stretávame s povinnými vsuvkami. Na začiatku ho na pláži balí chlap, máme to odškrtnuté, objavil sa homosexuál, super. Potom sa dozvedáme, že jedna z tých troch kamarátok je lesba, ďalšia fajfka do zoznamu. Táto informácia sa tu potom opakuje viacnásobne, aby divák nezabudol, že všade okolo sú lesby. Samozrejmosťou je obdiv k influencerom, insta pózerom, selfie závislákom a podobným nepotrebným ľuďom, ktorí u nás už končia aj v base. A sladučký záver bol z kategórie ošúchaného klišé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Francie nejspíš vysílá svoje scénaristy romantických komediíí na stáž k nám,protože Friendzone je romantická komedie českého střihu a má všechny potřebné atributy.Jednoduchý příběh,trošička romantiky a marná snaha o humor,která se ale míjí účinkem.Na jedno podívání sice vyloženě neurazí,protože je to vlastně neškodná polozábava,ale v tomhle žánru je tolik lepších věcí...40% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama