Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thibault je nenapravitelný romantik, a když mezi ním a Rose přeskočí jiskra, myslí si, že se na něj konečně usmálo štěstí. Jak má ale sbalit nejlepší kamarádku? (Netflix)

Recenze (21)

quokam 

všechny recenze uživatele

Film, ktery za mne sahal i po 4 hvezdicek, pokud by naznaceny odvazny zaver nebyl tak rikajic falesny. Nanestesti tvurci film snad primo zabili koncem kycovitym, ktery ok se neudal na letisti, ale efekt byl stejny, a pro jeho logiku  by v realu vyzadoval docela velky Bozsky zazracny zasah, ktery vsak ve filmu nebyl ani naznacen. A jak zd upozornil taktez Arsenal, film shazuji ulitby nezflixovske korektnosti, ktere zde jsou uplne nadbytecne  jak mekkos pod stromeckem. Za mne malo odvaznych 45 pro. No docela na mne netypicke hodno, bo se stale nedokazu odvazne rozhodnout, zda li nakonec dat hvezdy dve ci tri, tak neco mezi tim. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Blbeček Thibault má kolem sebe dvě fifleny a ty mu skáčou do života a radí, co s ním. Taková rádoby romantika západoevropského střihu, takže se všemi těmi módními LGBT výstřelky. Zbytečnost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Takhle já si romcom určitě nepředstavuji. Romantika skoro žádná, komedie velmi slabá. Parta kamarádek sem tam sice hodí nějaký povedený vtípek, ale ta správná chemie mezi nimi taky není. I tak ale převyšují hlavního hrdinu, který absolutně postrádá jakýkoliv charisma.  A konec to celý vlastně ještě víc shodil. 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chcel som si pustiť niečo oddychové, ale toto bolo vážne už na mňa moc. Huba zalepená ešte aj druhú deň, klišé a trápnosť treba vylievať kýblami. Miestami sa mi zdalo, že to točilo nejaké osemročné dievča a tvárilo s apritom hrozne múdro, akože je všetko cool podľa najnovších korektných štandardov. Z každého troška troška - LGBT..... No jednoducho hnoj. 15/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romanťárna na netflixovský spôsob. Chlapec či skôr už chlap má tri najlepšie kamošky, ktoré mu radia ako správne randiť. Samozrejme, jedna je čierna, druhá je tak nejak miešaná, tretia je biela. Krásne diverzifikované. Následne sa stretávame s povinnými vsuvkami. Na začiatku ho na pláži balí chlap, máme to odškrtnuté, objavil sa homosexuál, super. Potom sa dozvedáme, že jedna z tých troch kamarátok je lesba, ďalšia fajfka do zoznamu. Táto informácia sa tu potom opakuje viacnásobne, aby divák nezabudol, že všade okolo sú lesby. Samozrejmosťou je obdiv k influencerom, insta pózerom, selfie závislákom a podobným nepotrebným ľuďom, ktorí u nás už končia aj v base. A sladučký záver bol z kategórie ošúchaného klišé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Veta jedne z hrdinek "Tohle se proste neuci, to se cejti" naznaci zensky pohled na svet snimku. Jsou zde zapamatovatelne postavy a zabavny vhled do vztahu mezi muzem a zenou. Chtelo by to ale mene kafe a vice nahoty. Obcas se objevi usmevne postrehy jako "Jake mas pro zeny dobre vlastnosti? Jses usluznej, radsi se vsim souhlasis a vypadas hodnej. V zivote jsi neopisoval, to tedy zeny vzrusuje". ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie jsou zkrátka vždy lepší než ty americké, co naplat. Neškodná zábava, jednoduchá zápletka, nic nového pod sluncem, ale pobaví. Jen americké tleskání by se ve francouzských filmech objevovat nemuselo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Francie nejspíš vysílá svoje scénaristy romantických komediíí na stáž k nám,protože Friendzone je romantická komedie českého střihu a má všechny potřebné atributy.Jednoduchý příběh,trošička romantiky a marná snaha o humor,která se ale míjí účinkem.Na jedno podívání sice vyloženě neurazí,protože je to vlastně neškodná polozábava,ale v tomhle žánru je tolik lepších věcí...40% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Frantíci už nevedia točiť komédie. Černota, lezby, drogy, pokryvené charaktery a influencerka. Dnešný obraz tejto krajiny. Aspoň že tému rozobrali celkom slušne a človek sa naučí, čo robiť s palcom. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má 3 kamarádky a jednou jde jedné na rozlučku se svobodou tam potká ženskou co se s ní rozešel kluk a zamiluje se do ní. Chce s ní chodit, ale ona ho chce za kamaráda tak mu ty 3 kamarádky řeknou, že pokud se nezmění holku na vztah nikdy nenajde tak se změní , ale jí se to nelíbí a navíc se s dal dohromady ten její bývalý on naopak sbalí influencerku. Pak oba pochopí, že to takhle nejde a vrátí se k sobě. Na romantický film je to málo romantické na komedii málo vtipné (je tam jedna jedna scéna jak ho ta influencerka zmlátí jinak nic vtipného ) tak, že spíše průměr někde na Prima Love například pokud vyloženě nic moc nečekáte ideálka. Hvězda dole za nucenou agitku k homosexualitě kdy chlápek řekne, že je na holky a druhý se mu za to směje jak kdyby to bylo špatné. 40 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná romantická jednohubka. Thibault je fajn chlapík, ktorému pomôžu jej kamarátky, aby tá slečna, ktorú miluje, na neho pozerala ako na muža a nie ako na dobrého kamaráta. Škoda, že potenciál troch slečien (kamarátky Thibaulta) nebol využitý lepšie. Trochu viac fantázii a vydarenejších scén, a mohol by byť z toho silnejší výsledok. P.S.: Nezabudnite, palec na vašej ruke sa dá využiť aj na niečo iné, ako dať niekomu „like“. ;) Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Spíš než hlavní hrdina se svou femme fatale zaujmou tři kamarádky. Ale ani ony nejsou schopny film utáhnout. Ne, že by si člověk rval vlasy z toho, že to viděl, ale žádný velký zážitek to není. Konec spíš nepovedený. Průměr. 2,5* ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Kdo pod štusem pěkně spinka, škodi jak ta mandelinka. To byla polytycka veršovanka z šachty z 50. let 20.stoleťa bo mandelinku jebali dolu imperyjalisti, aby poškodili urodu kobzol a tak se aji chodilo na brigady nebezpečneho bruka zbirat. Včil už imperyjalisti nepouživaju mandelinku, ale nějake nesmyslne kvoty o povinnem obsazovani bělob, čokolad, vanilek, homo, hetero a jinych dalšich směru, pohlavi a “užitečnych” povolani, aby naz z tim naležite nakrmyly přez ruzne filmy a serijaly. Tak ma tento film od každeho trochu a Netflusanec ma dalši čarku a všeci su spokojeni. Andre bul te džas! Jak se z tim, ale smyřyte, tak film jak od Pichlerove v nedělu po objedě na těch romantyckych kanalach a upřymně za tyden už nebudete asyk ani vjedět o čem to bylo (krom teho palca). Zdař buch! ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Manon Azem je ta, kvůli které film stojí za to vidět, protože spolehlivě rozbíjí představy o "správných plastikových" girls. Film s předvídatelným koncem je postaven na jednom herci a jeho třech (také velmi hezkých) přítelkyních, které v reálném životě asi nikdo nemáme. Ale zápletka s nimi je pohodová, příběh se pohybuje v jistotných vodách pomoci dětem v nemocnici (kdo by takového hrdinu nebral) a tak finále nepřekvapí. Pár vtipných momentů se najde, avšak soundtrack filmu je skvostný. Po idiotismech typu TOP charts USA a MTV je to doslova duševní osvěžení a za to film zaslouží hvězdu navíc. 60% ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Komedie která sice pobaví, ale ani nějak moc nenadchne. Za mě průměr, určitě se z toho dalo vytěžit trochu víc. ()

CheryLka 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie je prostě žánr a tak k tomu musíme přistupovat. Netflix k tomu bohužel přistupuje tak, že plní veškeré kvóty, podmínky a někým nastavena pravidla, aby mohl něco vypustit mezi lid. Námět této romanťárny by ani nebyl tak strašný, kdyby se znázornil trocha jinak, byť to tu už asi tak 150x bylo. Trocha mi vadí to nucené obsazení - kluk trocha ňouma, kámošky - blondýnka, černoška a samozřejmě homosexuálka, bývalý kluk debil apod.. Na výše uvedeném není sice nic špatného, skvěle to sedělo např. v The Hook Up Plan, ale zde to působí nuceně a uměle. Děj je jinak překombinovaný, místy nudný a vlastně jen čekáte, kdy už bude to klišé na závar a vlastně se i modlíte, aby už bylo. ()

Reklama

Reklama