Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektivové se ponoří hlouběji do vyšetřování Kristine Hartungové a odhalí v něm velké rozpory. Autor výhrůžek Rose přejde od slov k činům. (Netflix)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sa poriadne rozbehol, dostaneme viacero nových informácií, aj sa dočkáme jedného únosu dieťaťa. Že ide o falošnú stopu, vieme len my diváci a hlavný vyšetrovateľ. Bohužiaľ séf Nylander je dosť klišé postava a tak musí byť trochu priblblý a stále sa mýliť. Ale nejde o nič extra závadné pre vychutnanie si pátrania. Logika občas hapruje, na mieste činu v lese by sa našli stopy pneumatík druhého auta a ihneď by sa asi pokračovalo vo výsluchu Beckera. Ale tam je tá výhovorka pre scenáristov v podobe Nylandera. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, nápady u skandinávského modelu kriminálního žánru mají své limity, nicméně neskutečně ponurá atmosféra, protagonisté v čele s dánskou herečkou srbského původu Danicou Curcic a hrozivý ústřední symbol příběhu „pokračují“ na výbornou. Vyšetřovatelé se domnívají, že vrah chce ublížit političce Rose. „Zbytek“ policie si naopak myslí, že je případ u konce, Mark, kterému v hořícím domě zemřela žena a malá dcerka, má jiný názor a dá ho jasně najevo. Ostatně tvůrci diváky důkladně protahují četnými slepými uličkami. A často nahlíží právě na stinné stránky práce kriminalistů. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trošku mi tvůrci hodili vidle do mojí teorie o hlavním podezřelém. Tipoval jsem toho ptáka, který je posedlý Hartungovou. Bohužel jej začali podezřívat příliš brzy, takže nyní existuje šance, že by to být nemusel. Stále se mi ovšem jeví jako hlavní podezřelý a už jen přemýšlím, jak může souviset s tou úvodní scénkou, když už bylo konečně potvrzeno, že ta holčička krčící se pod stolem v prvních minutách prvního dílu, je naše Hartungová. Mohl by to být ten její brácha. Seveřané rádi vytahují podivné rodinné zápletky. Pták by to mohl být i proto, že je zřejmé, že se bude jednat o někoho, kdo má o policejním postupu dost dobrý přehled. No uvidíme, snad bude závěrečné rozuzlení trochu dávat smysl a nevytáhnou z rukávu nějakého podivného věštce. [78 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kromě policie už v seriálu selhala i tajná služba a já mám jasno. Pokud bych se někdy rozhodl pustit se na kriminální dráhu, rozhodně to udělám v Dánsku. Vzhledem k tomu, že nejsem schopen běhu a spíš se jen tak pinožím, jsou dánské bezpečnostní složky těmi jedinými, kterým bych dokázal bez problémů uniknout. S epizodou jako takovou jsem byl každopádně spokojen o něco více, než s tou předchozí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo šlo opět nahoru. Moc se mi líbí jak se rozjeli několik linií (sice si myslím, že spolu přímo nesouvisí, ale dávají odpovědi na “vražedkyni”). Také čekám, kdy se to sesype na komisařku… Co mi vadí je ta nevysvětlitelná (a geniální) “Kaštánkova” schopnost vystopovat kohokoliv a cokoliv dřív než policie (jak věděl kde je dodávka???). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho, kdo u Kaštánka udrží pozornost, se tu zajisté skrývá ten cílený wow efekt, já ale otevřeně přiznávám, že mě tahle detektivka moc netáhne a jak jsem zmínil už v předešlém komentáři, je čas na změnu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, konecne akcna epizoda a funguje celkom i atmosfera. Zial, opat mi pride, ze dejovo sa divam na nieco, co som uz videl. A ano, tyka sa to i "zvratu" a odklanania pozornosti policie. Stale sme v klasickej osnove. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k tomu snad už není co říct. Jediná dobrá strana seriálu je nezvyklý důraz na rodičovství. Stupidita policejního oddělení pod velením knírače nabývá neobvyklých mezí. ()

Reklama

Reklama