Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (70)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vylovit z paměti nějaké přespolní hrdiny mého dětství, hned za Pipi Dlouhou punčochou by na mě s veselým zavýsknutím vykoukli tihle dva hraví nezbedové. No a co, že z dnešního pohledu jsou jejich příhody trošku jednodušší. V jednoduchosti bývá síla. A navíc, po technické stránce, je to stará dobrá "ruční" práce. Prostě řemeslně poctivej a povedenej animák ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost tento seriál pravidelně vidět na NOVě, ale moc mě nenadechnul, a spíš jsem se přitom zabavil jinak. Ale když už jsem viděl nějakou scénu, tak jsem si všimnul, že je tam plno groteskních situacích, podobně jako v těch západních seriálech toho typu. Dokonce je tam víc takových situacích než třeba v Jen počkej! ale zase ten se mi víc zalíbil než Bolek a Lolek. No zkusím někdy i ty. Některé díly z Bolka a Lolka měly takovou syntetickou hudbu, což se mi moc líbilo. ()

Reklama

wafc 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva latentní homochlapce jsem nikdy neměl rád. Dva zmrdi, jeden bez vlasů a druhej se silně feminimnímy znaky, tropí spoustu legrácek, ale celé je to podané tak strašně kýčovitě a jakože zábavně, že bych za autory rovnou šoupl do gulagu. Je zločin to pouštět dětem a nevím, proč se tomu tak stále děje. Na druhou stranu některé silné jedince tato série o dvou labilních Pšoncích nakopne k prozření, po kterém si uvědomí, že nikdy nebudou chtít dopadnout jako oni dva. Já jsem prozřel a nyní jsem hezký, bohatý, inteligentní a všemi adorovaný mladý muž. Ach, dzięki skurwiele... ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Toto byl s mým bráchou náš oblíbený večerníček. Rodiče si z nás vždycky dělali srandu, že je to jako by to natočili o nás. Neustále jsme se pošťuchovali, jako ti dva. Pamatuju si, že jsem na to rád koukal. Nedávno jsem v televizi také jeden díl viděl a musím říci, že i když už jsem dávno dospělý, docela jsem se při sledování bavil. ()

kedluben 

všechny recenze uživatele

Tolik let jsem neviděl Bolka a ani Lolka. Tak jsem je sehnal: "To se Vám děti bude líbit!" Moc jsem v to ale nedoufal. Ani já jsem si nebyl úplně jistý. Přeci jen opar času mohl zastínit nějaké ty nedostatky či trapnosti. Míra nostalgie není zrovna měřítkem kvality. Ale nakonec docela jo. I ty děti se dívaly rády. Nenene, nechte Bolkololka na pokoji. Kterej je vlastně Bolek a kterej Lolek. Ví to vůbec někdo? Bolek jako že bolšoj, takže ten větší? Ach jo. Je to stejný jako s Křemílkem a Vochomůrkou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Súsošie Lolka a Bolka sa nachádza v mestečku Bielsku-Białej a autor rozprávkovej dvojice Władysław Nehrebecki ich má vyobrazených na svojom náhrobnom kameni. (Raccoon.city)
  • Seriál bol distribuovaný do 80 krajín celého sveta. (Raccoon.city)
  • Na prelome tisícročia sa začalo hovoriť o pokračovaní kresleného seriálu s originálnymi postavami, ktorých mali poslať do vesmíru v 3D formáte. Roku 2011 Nehrebeckého produkčná spoločnosť zbankrotovala a nepomohlo ani to, že údajne mala hotovú tretinu novej série a projekt bol zastavený. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama