Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všem v hospodě vrtá hlavou, čím to je, že se děda Horáček dvoří všem dámám okolo včetně Jiráskové a Mařky. Epizodu doprovázejí čtené příběhy z Goliášových novin a vyprávění Zatloukala a dědy Horáčka. Vše se vyjasňuje až s příchodem dr. Práška, kterému si Horáček stěžuje, že prášky na spaní, které mu předepsal, nezabírají. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč dědka chytla druhá míza a proč je najednou tak čilý, je sice hlavní zápletka tohoto dílu, ale mně se líbily víc ty vedlejší drobnosti - četba z novin, brněnský rekordman, striptýz Duška, jak se Zatloukal dostal na záchytku, že se zavírají hospody, ale ty nově otevřené už nejsou dobré... A ostatně by mě zajímalo taky, co dělá servírka Mařka po práci, děda si ani netipnul. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Když se Vladimír (Jan Kanyza) přizná, že jednou skončil na záchytce, tak pronese, že jiní spí po příkopech. V epizodě Fotbal (1996) se dozvíme, že v příkopě za mlada skončil Jindřich (Jiří Menzel). (Duoscop)
  • Když se řeší podoba brněnského opilce s Jonášem (Václav Knop), tak nikdo z přítomných neupozorní na to, že mají stejné iniciály. (Duoscop)
  • Když Jindřich (Jiří Menzel) zmíní pana Guinnessa, tak tím naráží na Guinnessovu knihu rekordů. (Duoscop)

Reklama

Reklama