Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je sezóna společenských událostí a jedním z jejích příznivců je i Marta, žena dr. Zatloukala. Společně s mužem mají namířeno do Rudolfína na Vivaldiho filharmonický koncert. Cestou se zastavují v hospodě, aby se najedli. Jejich návštěva se protahuje s přibývajícím alkoholem v krvi. Vivaldi a jiné písně přece jenom znějí, ale v podání Jozky a hospody plné hostů. Epizoda však končí trochu jinou muzikou. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně příjemný díl a ruku na srdce, kdo by si takhle tolerantní manželku nepřál mít doma? Ta moje by za a) se mnou nikdy do hospody nešla, natož ve večerní róbě a s účesem od kadeřnice, b) místo chápavého porozumění pro čtyři prcky by mě seřvala do kuličky, c) harmonikář by jí smrděl a štítila se ho, d) a už vůbec by si nezačala zpívat, natož tancovat. A jak řekne dr. Zatloukal alias Kanyza na konci: "Dokázal byste takovou ženu nemilovat?" ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě poznáváme manželku tentokrát JUDr. Zatloukala, s níž se měl hlavní hrdina vypravit na koncert vážné hudby. Cesty Páně jsou však nevyzpytatelné a všechno bude úplně jinak. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama