Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonáš společně s Veškrnou popíjejí v hospodě a vzpomínají na staré časy. I přes prosby hostinského Duška ale sedí na místech štamgastů. Tam zůstávají i po jejich příchodu. Věci se dávají do pohybu, až když přichází Novák. Tomu ve chvíli, kdy potřebuje na záchod, zamknou vetřelci dveře na obě toalety. Pomsta přichází v podobě Kachnových zkušeností a zásob z cirkusu. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý příběh potřebuje hrdinu a protivníka. V tomto seriálu se hodně vyvedl jako protivník pan domácí, slizký a záludný chlápek, který se občas ve vidině rychlého výdělku spřáhne s podivnými týpky podobného ražení jako on sám. V tomto dílu se pokusí o vzpouru proti štamgastům, když jim se svým kumpánem obsadí stůl, a vyvine se z toho napohled dětinská, ale jinak běžná opilecká válka. ("Tihleti abstinenti, ty znám, když se pak rozjedou, nevědí, kdy přestat."). Plus něco o úplatnosti českých umělců - jde jen o výši částky, ne o hrdost. ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se mi ani moc nelíbil, přišlo mi to docela dětinské a v určitých fázích až úplně blbé. Celkově se mi v seriálu moc nelíbí postava Oldřicha Vlacha, který mi tam často připadá "navíc". ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama