Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatloukala navštěvuje v hospodě matka jednoho z jeho bývalých klientů. Jejího syna Imricha Kuželku opět zavřeli a potřebuje právnickou pomoc. Společně s prosbou u sebe nese Kuželkova matka balíček peněz od bratra a zálohu na palmáre - maso. Peníze Zatloukal odmítá, ale masem nepohrdne. Po odborné prohlídce Kachna konstatuje, že se jedná o zajíce. Babula, Novák, Goliáš a Dušek jsou na Zatloukala naštvaní, že se nerozdělí. Ten však pouze blafuje a rozdělí se i s příchozím dědou Horáčkem. Ten všechny vyděsí, když si vychvaluje, že tak dobrýho psa dlouho nejedl. Jasno do celé situace vnáší až doktor Prášek. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že ta pointa je tady nejen hodně čitelná, až brutálně řekl bych, ale asi třikrát potom ještě totálně zazděná, takže to celé nakonec vyšumí do ztracena. ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená a současně i vtipná část, kdy JUDr. Zatloukal řeší případ jednoho romského spoluobčana. Protože jsou klienti ovšem nemajetní, přinesou mu úplně jiný druh úplaty - maso. Jak to ovšem všechno dopadne, když vypluje na povrch, že štamgasti nekonzumují zajíce, jak si původně všichni mysleli? ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"on se jen bránil... - - čím se bránil nožem....? - - ne on je slušný, nůž nenosí... - - takže břitvou..." :)))) Nesmrtelný díl, který už by se v této době nemohl natočit.... ()

Reklama

Reklama