Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dušek není ve své kůži. Štamgasti z něj nemohou dostat důvod jeho problémů. To se povede až Zatloukalovi. Někdo hostinskému poslal anonym a chce výpalné. K dopisu se ale nedopatřením dostává Jonáš. Po chvilce přivádí svého kamaráda - jistého prof. Žaluda. Ten po prohlídce objektu konstatuje, že bude potřeba provést organizovaný odpor živou silou. Několik hostů a štamgastů se k němu připojuje. Žalud provádí základní výcvik, po jehož ukončení do hospody přicházejí dva muži hledající Duška. Chtějí si promluvit v soukromí - Dušek je zavádí do kuchyně, kde obránci znehybní útočníky. Když přichází policie věc nabírá nečekaný směr. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový nedořečený díl, kdy se vlastně nedozvíme, jak to se skutečnými vyděrači dopadlo. Navíc Zindulka zde hodně tlačí na pilu, i když jinak jako guma je dokonalý. A jeho proslov je zbytečně dlouhý. Jediná dobrá scéna je, když přijdou měšťáci a s anglickým klidem glosují situaci a spoutané kolegy. ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byly i daleko lepší epizody, než je tahle, ale na druhou strany byly i hoší. Hostinský Dušek řeší problémy s vyděrači a protože se o tom dozví domácí Jonáš, rozhodne se vzít situaci rázně do svých rukou. Společně se svým kolegou se rozhodnou zinscenovat bojovou přípravu a strategicky se připravit na útok nepřítele. Ty se jim také podaří zpacifikovat a oslavy vítězství nad zločinem mohou začít. Ovšem jen do chvíle, kdy se zjistí, že vyděrači byli ve skutečnosti policisté. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama