Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hospody přichází Kachna s prasetem. Chce udělat zabijačku. To štamgasti s obrovským nadšením přijímají. Chvíli před servírováním přichází muž, který potřebuje na záchod. Cestou potká Babulu a skoro omdlí. Když hosté zjišťují, co mu je, dozvídají se, že mají čest s abstinentem, vegetariánem a samo sebou nekuřákem, bratrem Šípkem. Ten se je snaží během hodů marně přesvědčit o své pravdě. Štamgastům je proto náramně vhod, když přichází Jonáš. Šípka poštvou proti němu a s úsměvem sledují jejich rozhovor. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pánové, slyšeli jste někdy o cholesterolu? - Ne! - Člověk má jíst, aby žil. A ne žít, aby jedl. Pana Somra mám moc rád, ale v roli askety je vážně protivný. Pivo je také alkohol. Opět vynikající Jan Kanyza. Co pácháte na svém organismu, to je projevem úchylné zvrácenosti. – A my víme. – A opilstvím a obžerstvím to začíná. – Že vám skáču do řeči, ale promiňte – zapomněl jste na zahálku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrtalo mi celou dobu hlavou, proč ten asketa vůbec do té hospody šel (na záchod, já vím, ale i tak) a hlavně proč tam potom zůstával, když viděl, že si z něho dělají srandu. Celou dobu tam jen seděl a koukal. A nakonec zas chybí dořečení, a to, jak dopadlo to pivo ochucené vodkou, co s tím se stalo? Nejlepší je u tohoto dílu sledovat Kanyzovy hlášky, a to i ty mimo obraz a jako mimochodem. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je vyloženě o žrádle....Skvělá hostina a skvělý Somr v roli vegetariánského abstinenta, který se snaží štamgastům hostinu vymluvit. Mimochodem Poloczek, jak v jednu chvíli neví co sežrat dřív? ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý díl, ve kterém můžeme sledovat, že se i mezi námi vyskytují jedinci, kteří mají k obžerství a kladnému vztahu k alkoholu velmi rezervovaný postoj. Zkrátka a dobře, respektujte cizí názory a nenechte si brát ty svoje. ()

Reklama

Reklama