Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hospody přichází Kachna s prasetem. Chce udělat zabijačku. To štamgasti s obrovským nadšením přijímají. Chvíli před servírováním přichází muž, který potřebuje na záchod. Cestou potká Babulu a skoro omdlí. Když hosté zjišťují, co mu je, dozvídají se, že mají čest s abstinentem, vegetariánem a samo sebou nekuřákem, bratrem Šípkem. Ten se je snaží během hodů marně přesvědčit o své pravdě. Štamgastům je proto náramně vhod, když přichází Jonáš. Šípka poštvou proti němu a s úsměvem sledují jejich rozhovor. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrtalo mi celou dobu hlavou, proč ten asketa vůbec do té hospody šel (na záchod, já vím, ale i tak) a hlavně proč tam potom zůstával, když viděl, že si z něho dělají srandu. Celou dobu tam jen seděl a koukal. A nakonec zas chybí dořečení, a to, jak dopadlo to pivo ochucené vodkou, co s tím se stalo? Nejlepší je u tohoto dílu sledovat Kanyzovy hlášky, a to i ty mimo obraz a jako mimochodem. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pánové, slyšeli jste někdy o cholesterolu? - Ne! - Člověk má jíst, aby žil. A ne žít, aby jedl. Pana Somra mám moc rád, ale v roli askety je vážně protivný. Pivo je také alkohol. Opět vynikající Jan Kanyza. Co pácháte na svém organismu, to je projevem úchylné zvrácenosti. – A my víme. – A opilstvím a obžerstvím to začíná. – Že vám skáču do řeči, ale promiňte – zapomněl jste na zahálku. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je vyloženě o žrádle....Skvělá hostina a skvělý Somr v roli vegetariánského abstinenta, který se snaží štamgastům hostinu vymluvit. Mimochodem Poloczek, jak v jednu chvíli neví co sežrat dřív? ()

Reklama

Reklama