Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dušek se ráno vůbec neobjeví v hospodě, což dělá starosti personálu i hostům. Později volá, že je v pivovaru na ochutnávce piva a dorazí později. Přichází Jardův starý známý se synem k vyučení. Když se dozvídá, že Dušek v hospodě ještě není, rozhoduje se, že na něj počká. S tím však nesouhlasí syn, který nemá o práci hospodského zájem. V době slíbeného příchodu volá Dušek podruhé a opět tvrdí, že přijde tak za 2 hodiny. Kamarád tedy čeká. Syn se nudí, a tak za pomoci flusačky zabíjí nudu. Objevuje se Jonáš a radost mu udělá zpráva od Mařky, že Dušek je u lékaře. V tu chvíli ale Jarda volá již v silně podnapilém stavu, z čehož má Kachna, stejně jako ostatní, velkou legraci. Domácí se potom snaží přemluvit Mařku, aby se ujala hospody - ta však bez mrknutí a s úsměvem odmítá. Synáček se mezitím opět nudí, a tak namíří svou zbraň na domácího, který je však na podobné věci zvyklý a s oběma hosty udělá krátký proces. (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový nic moc díl bez Duška - Nárožného, kde ani Navrátil nemá moc co hrát. Díl je zajímavý snad jen průpovídkami Zatloukala - Kanyzy, a pak tím, že se obě servírky poprvé octnou v jednu chvíli na place (a trochu i "Kachním" stylem čepování piva, to byl pěkný humus :-)). ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý souhlas s uživatelem 6thSun. Ačkoliv se v tomto díle ke škodě diváků neobjevuje Petr Nárožný, dialogy mezi otcem a synem v podání Oldy Navrátila a Radka Kuchaře dokážou lecos zachránit. A když se na scéně potom objeví i domácí Jonáš, který se s Oldou Navrátilem dostane do křížku, je vskutku o zábavu postaráno. ()

Reklama

Reklama