Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hospodě se objevuje Joska s monoklem na tváři a s haldou kufrů. Po velkém úsilí z něj ostatní dostanou, že ho žena vyhodila z bytu. Vyvstává tedy problém, kde přenocuje. V tomto ohledu selhává jak Goliáš, tak Novák, Babula i Prášek. Dušek už zavírá a Joska tam stále je. Jako nečekaný hrdina se ukáže Kachna. To spraví Joskovi náladu natolik, že je rozhodnut vydat se ještě na flám. (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

kukkik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasika, jak to většinou v podobné (ale vlastně i v každé jiné) společnosti chodívá. Kamarádů dost a dost, dokud se daří ale jak se něco pokazí, pomoc aby jeden pohledal. Naštěstí se i tady jeden našel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozné je, když člověk ví, že Vondruška hrál sám sebe. Dirigent v Národním, ale jinak bezďák, co vymetal ve Strašnicích hospody stejným stylem jako jeho postava v tomto seriálu. Pár dobrých hlášek a Kachna nakonec, ale jinak slabota. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Cos tam dělal? S kým si tam byl? Co ti říkal? Cos mu řekl ty? Proč jdeš tak pozdě domů? Kde máš prachy? Nešahej na mě, jsou tady děti. To je krásnej život, to je normálka." ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama