Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hospodě se zastavil na kávu neznámý muž a při odchodu vynadal Duškovi, že káva byla velmi hořká. Po chvíli Mařka objevuje někým zapomenuté zavazadlo a konstatuje, že v něm něco tiká. Štamgasti řeší, co v tom může být, ozývají se i dohady o bombě. Dušek rozhodne uklidit kufřík a počkat na majitele, ale objevuje se Jonáš a jeho nebezpečná ochota. Volá na policii a vyklízí hospodu. Po příjezdu policie a vyšetření zavazadla nabírá situace nečekaný obrat. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to dopadá, když se v hospodě objeví taška s neznámým obsahem, ze které vychází podezřelé zvuky a o níž mají všichni podezření, že se v ní ukrývá bomba? I tohle nabídne výše uvedené epizoda. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tam je sklep, prosím. Prohlídky jsou každou neděli a musíte mít vlastní svítilnu."• ,,To je pan Jonáš. On je gymnaziální profesor s rozšířeným jazykem." •  ,,To ti Břéťo, máma seseká prdel." • ,,Já jsem náhodou bezúhonný občan!" ,,Ale opravdu jen náhodou." ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný příběh o tikajícím kufru zas tak za moc nestojí, ta akce URNA taky není moc dotažená do konce mi přišlo, ale díl je napěchován hláškami (a moudry) a docela by mne zdrželo je tady všechny vypisovat. ()

Zajímavosti (5)

  • Během zásahu policejní jednotky je zmíněna epizoda Obránci (1996). (Duoscop)
  • Pearl Harbor, který je zmíněn během zásahu policejní jednotky, je námořní základna USA, na kterou v roce 1941 zaútočilo japonské císařské námořnictvo. Důsledkem toho vstupilo USA do druhé světové války. (Duoscop)

Reklama

Reklama