Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opilosti udělá člověk kdejakou volovinu, obzvlášť Jonáš. Před hospodou stepuje Joska a bojí se jít dovnitř, protože má u Jardy velkou sekeru. Když se tam odhodlá vkročit, snaží se z Jardy dostat svou harmoniku, kterou zastavil u Brázdů a Jarda jí vykoupil. Slibuje zaplacení dluhu, ale Jarda mu nevěří. Joska se uráží a odchází. Za chvíli přichází Jonáš s náladou na oslavování a objedná si whisky. Přiznává, že v Sazce vyhrál 2630 korun. Uprostřed hádky mezi Jonášem a štamgasty přichází opět Joska a znovu prosí o svou harmoniku. Dušek odmítá a do diskuze se vkládá Jonáš - všechny přítomné šokuje tím, že Joskův dluh zaplatí. To hlavní má ale teprve přijít. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších dílů, zejména díky výkonu pana domácího (Václava Knopa), který se zde opravdu blýskl. Taky se jedná snad o jediný díl, kdy dostane od někoho "nakládačku". ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé hlášky, ale motivace pana domácího mi nějak neseděly. Stále víc a lp se profiluje postava Zatloukala v podání Kanyzy, zato doktor Prášek alias Menzel mi přijde takový nemastný neslaný, málo razantní, málo "doktorský" a "zastupitelský", nevím, jak to pojmenovat. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Proč (ten rum) pijete?" ,,Protože je nejkratší." • ,,Vidíte to, co já? On tu skotskou whisky zazdívá pivem!" ,,To proto, že je inteligent, blbec by si to nevymyslel." • ,,To se opravdu nepochlubíte kolik jste vyhrál?" ,,Co je vám do toho?!" No dohromady nic, ale to víte jsem Čech, už jsem dlouho nezáviděl ,tak mi to chybí.  ()

Zajímavosti (2)

  • Scénka opilého Jonáše (Václav Knop), který předvádí pochod, byla  improvizace. Václav Knop po skončení záběru sklidil od ostatních herců za tuto improvizaci potlesk. (Dawe_Holi)

Reklama

Reklama