Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novák přišel do hospody a už měl pár piv v sobě a taky koupil rukavice, kulicha a lyže svému synovi. Všechno by bylo v pořádku, kdyby nebyl teplý červen. Popíjel dál a pak se začal chlubit, jak umí perfektně zatáčet a Babula ho popíchnul, že to chce vidět. Novák nazul lyže a chvíli tančil po výčepu. Pak začal šplhat na schody, že předvede sjezd. Do cesty se mu ovšem připletla babi Jirásková a on ji srazil. MUDr. Prášek zavolal pro jistotu sanitku a lékaře. Ten se Jiráskové vyptává, jak se jí to stalo a pak usoudí, že to je vlastně případ pro psychiatra. Prášek na něho udiveně zírá a nechápe, co se mu na tom zdá divné. Lékař odváží babi a nevěřícně kroutí hlavou. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Neodporovat, nevíte s kým máte tu čest!" ,,S Blbem." ,,NENAPOVÍDAT!" • ,,Sanitku a proč?" ,,Ale tak potřeboval bych přivézt 2-3 soudky, tak mám to platit já, nebo zdravotní pojištovna..." ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opilý Novák je úkaz a Macháček v roli doktora, který se udiveně ptá doktora, jak v hospodě v létě babku mohl srazit lyžař. Dvě dobré scény ale nezachrání celkovou nudu, kdy vlastně jen čekáme na těch posledních pár minut, do té doby je to taková selanka. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama