Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hospody přijde pohledná dívčina, sedí a čte si. Novák se jde seznámit a ještě se vsadí s ostatními, že ji sbalí. Vzápětí se vrací a oznamuje, že je to mládenec. Toho si nevšimne Jonáš, který předvádí, jak má vypadat dřep a šplh a pak si všimne i mládence, kterého ovšem dál považuje za dívku a jde ji sbalit. Štamgasti se nesmírně baví a ještě ho popíchnou. Mládenec se mu snaží naznačit, že to není tak, jak si myslí. Dojde to až k pozvání domů na večeři, maminka prý bude mít radost. Jenže mladík jde na záchod a Jonáš vzápětí za ním, a když zjistí, že to všichni věděli, rozpláče se. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Takhle neběhá učitel tělocviku, ale březí klokan s kýlou." • ,,Tohle jsou u Vás zápalky?" ,,No ano, protože třeba takové lehátko vypadá úplně jinak." • ,,Nechtěla byste se věnovat nějakému sportu? Třeba vrhu koulí?" ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové trošku na sílu - on ten kluk už když promluvil bylo jasné, že je kluk, takže tu pana domácího roztouženost mu moc nežeru, a docela se divím, že mládenec, když ho tam každý otravoval, dál trpělivě v takové hospodě seděl a nešel naproti k Brázdům. (Btw, kde jsou ty doby, kdy byly dvě hospody v ulici, teda v Praze...). ()

Zajímavosti (2)

  • V čase 24:30 se Jonáš (Václav Knop) napije ze sklenice, ale v následujícím střihu už sklenici nedrží. (Duoscop)

Reklama

Reklama