Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Servírka Mařenka ráno zjistí, že měli návštěvu, která přišla oknem. Výčepní Dušek zjišťuje škody, které nejsou veliké - okno je rozbité, chybí láhev peprmintky a několik porcí guláše. Prázdný talíř i láhev stojí na stole štamgastů, na místě, kde obvykle sedí Joska harmonikář. Když přijde do hospody, ostatní si ho pořádně dobírají, až se nakonec přizná, že si nechal v hospodě harmoniku, a tak si pro ni došel, a protože měl hlad, dal si guláš. A tak Dušek pro něj vymyslí trest. Protože Joska nikdy nemá peníze na útratu, odveze ho na svou chalupu, kde potřebuje udělat spoustu práce. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duškova metoda, jak usvědčit - všem předem jasného - zloděje. Se divím, že tam Joska znovu lezl a nepočkal aspoň týden, nebo až mu nějaká dobrá duše tu díru na kalhotách zašije. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Výbornej díl, jen dvě věci mi tam vadily: 1) Ty Menzelovy blbý antikomunistický kecy na začátku, a 2), že jsme se nedozvěděli, jak to vlastně s Joskou dopadlo. Bylo by zajímavý vědět, jestli si to skutečně odpracoval u Jardy na chatě, nebo mu to jen zacvakal až zase přijel na návštěvu jeho brácha. ()

Reklama

Reklama