Reklama

Reklama

Epizody(26)

Recenze (5)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních skvělých dílech přišel sešup dolů a seriál se už z toho dna nevyhrabal. Ruku na srdce, je to seriál hlavně z nostalgie, protože kvalitu nemá moc valnou. ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla podle mého názoru daleko lepší a daleko zábavnější než série následující, avšak celkově serál nelze hodnotit jinak než pozitivně. Vyskytuje se zde celá řada vtipných situací a hlášek, které již dávno zlidověly a které si člověk vždycky rád připomene, když mu není právě veselo. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to skor ako divadlo. Cely serial si vystacil s jednoduchymi kulisami, ale ten scenar, herecke obsadnie a v neposlednom rade aj chytlavy Sverakov song... 85 %. Este som zabudol na skvelu reziu pana DUDKA. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (54)

  • Režiséru Dudkovi už přišlo ohrané, že vstup báby Jiráskové (Věra Tichánková) na scénu opět spočívá v tom, že příjde do hospody a bude chtít zelenou a nadávat. Požádal proto Petra Nárožného, jehož improvizační schopnosti obdivoval a rád využíval, aby scénu nějak vtipně ozvláštnil. Ten byl ale v koncích a situace ho nijak neinspirovala. Při ostré klapce tak na otázku, koho si to do hospody pouští, řekl první věc, která ho napadla a sice: „Paní Jirásková, nevíte, kdo by koupil brusle?“ Čímž dal vzniknout jedné z nezapomenutelných hlášek seriálu. (cundak)
  • Když Vladimír (Jan Kanyza) u stolu pronese: „Jak lvové bijem o mříže,“ tak cituje úryvek básně Jana Nerudy „Jak lvové bijem o mříže“ z básnické sbírky „Písně kosmické“. (Duoscop)

Reklama

Reklama