Reklama

Reklama

Darkness Rising

Trailer 1

Obsahy(1)

Dvadsaťpäť rokov po tragických udalostiach v dome jej rodičov sa Madison (Tara Holt) v sprievode dvoch kamarátov vydá späť na miesto, ktoré poznačilo celý jej život. Chce nájsť odpovede na to, čo spôsobilo, že svoju matku od osudnej noci nikdy nevidela. Ešte však netuší, že zlo v dome stále prebýva a čaká na príchod ďalších obetí, ktoré práve otvorili dvere. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Trio nešťastníkov sa vláme do domu, ktorý je ako vždy posadnutý. A tak sa do nich začnú prevteľovať zlí duchovia a boj o život môže začať. Čierne oči, biele oči, skrvavené oči, žiadne oči, nejaký ten makeup, občas spálená mŕtvola, nasratý vlčiak a to je asi tak všetko. Strašne sa to snaží vydesiť, fakt som cítil snahu. Akurát talent chýba. Nie je to úplne urážajúci pokus, iba podpriemerná duchárčina číslo desaťťisíc neviem koľko, ktorá bleskurýchlo prepláva a upadne do zabudnutia. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivy + Poměrně rychle se to rozjede není to typ filmu kdy by člověk vyloženě čekal třeba 45 minut než se něco stane jak to bývá u podobných hororů + Nelevituje tam nábytek ani se tam neotvírají a nezavírají sami od sebe dveře + Je zde slušné gore (oko napíchnuté na věšák, ženská co se polévá kyselinou a jakási zetlelá mrtvola děcka) + Docela dobrý příběh bohužel moc nevyužitý + V domě mají dokonce i signál a mají u sebe mobily a použijí je Teď negativa - Logika postav je na bodě nula, když už vlezu do baráku kde se stala vražda určitě tam nebudu křičet, aby mě každý slyšel a zavolal na mě policajty to samé určitě si před ním nezaparkuji auto, aby to každý věděl že jsem v něm - Pokud ten otec byl poslední žijící člen rodiny a byl v blázinci proč ten barák nepřepsal na tu ženskou a nemusel by se bourat to samé u té ženské, když měla ten barák tak ráda proč si to nezařídila - Když se nad tím člověk zamyslí vůbec neví o čem to bylo takže musí umřít 5 lidí, aby se něco otevřelo (co se otevře nikdo neví ani se to nedozví jen zjistí, že je to něco zlé) a ten konec to bylo jako co to se vrátily do minulosti nebo jak. - To jako nikomu nepřišlo divné, že barák,který se má na druhý den demolovat je plně vybavený - Kdyby mě někdo dovolil,že si z toho baráku můžu něco vzít určitě bych si nevzal podělanou bundu a 20 roků staré prášky Celkově 40 procent ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné trdlování v posedlém domě. O atmosféře se tu nedá mluvit, co se lekaček týče, tak o ty se tady ani nikdo moc nesnažil a masky bubáků mě také nijak nezaujaly, ačkoliv je fakt, že ani neurazily. Na druhou stranu je pravda, že herecky to nebyla taková hrůza, jak by člověk očekával a ději musím přiznat určitý spád. Ale ani tak se přes 30% nepřehoupnu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Herci nic moc, ječáků bylo zbytečně moc, i u takových věcí, jako když se na zdi objeví krvavé čárky (což by normálně ve skutečnosti možná tak bylo, ale v jiných filmech to neuvidíte). Snaží se o dobrý horor ze všech sil, ale chybí tu zkušenosti... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dvadsaťpäť rokov po tragických udalostiach v dome jej rodičov sa Madison (Tara Holt) v sprievode dvoch kamarátov vydá späť na miesto, ktoré poznačilo celý jej život. Chce nájsť odpovede na to, čo spôsobilo to, že svoju matku od osudnej noci nikdy nevidela. Ešte netuší, že zlo v dome stále prebýva a čaká na príchod ďalších obetí, ktoré práve otvorili dvere. - Som z tohto dosť sklamaný, aj keď som vela neočakával. Námet je zaujímavý, ale maximálne nevyužitý, pretože sa divák nedozvie absolútne nič o postavách, takže mu je úplne jedno, čo sa im stane. Tie čierne oči ako symbol zla pôsobia v posledných mesiacoch, kedy sa objavujú v nespočetnom množstve hororov, nehorázne smiešne a nedokážu vystrašiť ani malé dieťa. Tri hviezdičky a aj to len za to, že to je od môjho najoblúbenejšieho štúdia. + herec z Visions ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama