Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém anglickém penzionu se ubytovali novomanželé, aby tu trávili líbánky. Manžel se staral o zdraví své ženy, která měla nemocné srdce. Šel jí pro léky, ale když se vrátil, našel ji ve vaně mrtvou. Po čase se sešla všetečná majitelka penzionu se svou neméně nadanou přítelkyní, aby při kávě probraly všechny drby a novinky. A při tom vyprávění je zaujalo, že se podobný případ už stal. A tak se vypravily do Scotland Yardu. Rozjelo se pátrání po muži, který zřejmě své manželky zabil, aby se obohatil. Zbývalo ještě dokázat, jak zločinec vraždy spáchal. K objasnění způsobu vanového vraždění přispěl rozhodujícím způsobem patolog. (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z prvej série televízneho kriminálneho seriálu "Dobrodružstvá kriminalistiky" sa volá "Rekonštrukcia". Príbeh sa odohráva v roku 1915 v Anglicku. V malom, útulnom penzióne sa ubytujú manželia Lloydovci. Pani Lloydovú po pár dňoch pobytu najdej jej manžel mŕtvu vo vani. Utopila sa. Zdá sa, že podľahla svojej vrodenej srdcovej vade, ktorá sa skomplikovala chrípkou. Lenže dôsledná policajná rekonštrukcia ukáže, že bola zabitá. Stala sa obeťou úkladnej vraždy. **** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor za každou cenu je v kriminálce stejně přirozený, jako Vašut v roli detektiva. A když se tyhle dvě veličiny spolu sejdou na padesáti minutách, je z toho křeč, jakou by vyléčil snad jen předpis na trochu toho heroinu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel mi bohvie prečo pripadá veľmi vtipný. Vrah vám bude svojim spôsobom sympatický a niet divu, že nemá problém stále znova a znova si zohnať novú manželku: obeť. Len tí vyšetrovatelia boli trošku spomalení (kľučka, samotný spôsob vraždenia nie je až tak komplikovaný), ale koniec dobrý, všetko dobré. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostat od doktora na předpis proti obyčejné chřipce nějaké vitamíny a nepatrné množství heroinu – tak to už v dnešní době nepůjde. Nicméně mě tato možnost ve staré Anglii celkem překvapila. ON celkově je tento díl rovněž zajímavý svou pointou zákeřným sériovým vrahem (novomanželem), kterému by to možná i prošlo, nebýt dvou otravných babek, které byly vážně na ránu – zase se ale postaraly o polovinu zábavy. Jo jo on totiž tento případ měl i své humorné stránky. Vašut coby inspektor slavného Scotland Yardu si nevedl vůbec špatně a rekonstrukce vražd se ukázala býti rovněž velmi důležitou a nepostradatelnou „pomůckou“ při vyšetřování a získání klíčových důkazů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt obou neskutečně otravných oznamovatelek, hodnotil bych i tentokrát za pět hvězdiček, protože případ patří mezi ty velmi zajímavé a tvůrci ho zpracovali k mé spokojenosti. Proč ale zakomponovali do děje ty dva rušivé elementy, to jsem fakt nepochopil. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavný díl, který navíc poskytne návod na dokonalou vraždu (jen ji nesmíte tak často opakovat a den před ní uzavírat pro oběť životní pojistku). Vašutovi dobře sedla role inspektora Scotland Yardu. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až tedy na příšerně zdlouhavé monology dvou babiček se jedná o nesmírně zajímavý díl. Říkala jsem si, že to také zkusím, jestli to opravdu funguje. Radši ale s prázdnou vanou. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, které se mi z dětství zaryly do paměti nejvíce. Moc se mi líbilo, jak to bylo provedeno, ty vraždy - nebo ne tak úplně ty vraždy, ale to vypátrání - jak se říká "v jednoduchosti je krása". Škub a je to - dědí se :-)))) Ten komediant koupelnovej nemá chybu (a pak se vdej, ciwe).  A ty dvě mesdammes mě na rozdíl od jiných uživatelů baví ... Gaierka je k popukání, mě se vždycky líbilo, jak přehrávala (pamatujete si naftalínovou baletku z Já už budu hodný, dědečku ? Teta Dita :-))) ... A o Fabce už vůbec nemluvím, to byla wizzardka. Inteligentní osoba, měla EQ a na tom jejím herectví to bylo znát. Když hraje hodnou, miluju ji, když hraje mrchu, nenávidím jí (třeba geniálně odporná je v Setkání v červenci, žůžo ... anglína pektórys). Hele a Vašut - ty gesta :-))) To je taky komediant jak víno - myslím to v dobrým ()

Reklama

Reklama