Reklama

Reklama

Dobrodružství kriminalistiky - Série 3

(série)
Československo / Západní Německo / Francie, (1991–1992), 4 h 5 min (Minutáž: 49 min)

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Hellmut Lange, Ladislav Mrkvička, Matěj Hádek, Radoslav Brzobohatý, František Švihlík, Zdeněk Mucha, František Michálek, Jindřich Khain, Miroslav Táborský, Jiří Bartoška, Ladislav Potměšil (více)
(další profese)

Epizody(5)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už byla evidentně slabší než ty dvě předchozí. Nešlo ani tak o to, že v ní bylo méně epizod, ale i samotné případy už nebyli tak atraktivní a zajímavé, jako tomu bylo předtím. Navíc většina dílů byla dost průměrných. Zvláště pak jejich konce byli osekané, náhodné…Je to celkem škoda, protože tento kriminální seriál mám docela rád. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada seriálu měla podobně nevyrovnaný průběh jako druhá série, opět tady byly skvělé epizody, ale došlo i na díly citelně slabší, které se podepsaly na výsledném hodnocení. Na rozdíl od jiných záležitostí, ale rozhodně nepovažuji čas, který jsem u třetí řady strávil, za ztracený. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Malé pevnosti Terezín, Praze v Národním divadle, Malé Straně, zahradě Kinských, Černínské zahradě, Tyršově domě, Hradčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Farmářský vůz je Ford Model TT, vyráběný v letech 1917–1928. Gardner (Jiří Bartoška) má vůz Ford model A. (sator)

Reklama

Reklama