Reklama

Reklama

Nejlepší přítel

(TV film)
  • Kanada A Girl's Best Friend (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zatímco se jedenáctiletá Penelope venku poohlíží po práci, aby mohla podpořit svou nemocnou matku, seznámí se s pragmatickým policistou a jeho psem Lueym. Když se pak stav její matky zhorší, Luey Penelope pomůže najít sílu jít dál. Penelope je odvážná a vynalézavá jedenáctiletá dívka, která žije se svou churavějící matkou Frances. Aby vydělala nějaké peníze, okouzlí místního policistu Coopera natolik, že jí dovolí vyčistit psí boudu svého čtyřnohého parťáka Lueyho, který je úředně veden jako K-9. Penelope se s policejním psem okamžitě spřátelí a propašuje ho v noci z boudy, aby společně navštívili její matku, která skončila v nemocnici. Cooperovo podezření však rychle narůstá a brzy odhalí dívčino tajemství - že žije doma sama. Poté, co se Francesin stav rapidně zhorší, stojí Cooper před problémem, jak vyřešit Penelopinu bezútěšnou situaci. K tomu, aby tohle nesourodé trio, které bylo pro sebe možná stvořeno, mohlo znovu začít vést šťastný život, bude zapotřebí spousty naděje, přátelství a odvahy! (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu smutný film, dívka opravdu trochu připomíná jak říká detektiv Huckleberryho Finna. Dívka říká perly jako "kdo mě tak ponížil v mém rozkvětu, nebo jsem ve velmi citlivém věku, potřebuju mantinel.".Je to decentně napsáno a režírováno a dobře zahráno.  Shlédl jsem o vánocích na Štěpána na televizi Seznam. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh dítěte a psa.Film natočený s tím,aby zabrnkal divákovi řádně na city,nereálný děj,přitažený za vlasy až za hranici trapnosti ()

Reklama

Reklama