Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Řetězová reakce v evropské elektrické síti způsobí výpadek proudu na celém kontinentu. Hacker Pierre Manzano si uvědomuje, že je na vině kód, který napsal. V Německu vede národní krizový tým Frauke Michelsenová. Blíží se katastrofa. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, seriál jako takový mě ale bavil. Je možné, že některé věci nebyly z technického hlediska moc možné (nebo krajně nepravděpodobné), ale to mě moc netrápilo. Atmosféra je vystižena dobře, herci působí víceméně podle mě autenticky a takové to mrazení z toho, že něco podobného je dost reálné se předat určitě podařilo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

adaptace knížky Marca Elsberga (kterou sem taky nečetl ač jí mám v knihovně už nějakou dobu) je ucházející polo postapo, které sice vyloženě nenadchne a klidně by si mohlo odpustit různá rodinná dramata se ztracenými dětmi atd. , ale díky tomu, že je v mnoha ohledech celkem uvěřitelné se dá zkouknout bez většího přemlouvání. Jediné co mi lehce nesedělo a přišlo mi to trochu naivní je ona možnost, že by se dala takto položit celá evropská síť na "jedno kliknutí". ...60% ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci rozhodli pro tolik změn oproti knižní předloze. Prakticky všechny totiž byly k horšímu a celé způsobení Blackoutu kvůli nim působilo dost neuvěřitelně a naivně. I tak to ale mělo napětí, tempo a slušné herecké výkony. Jen doufám, že nedojde na druhou řadu, ke které si taky zcela nesmyslně nechali otevřená vrátka. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Trochu to pripomína scenár s nedávnou, kontroverznou coronou a často tvrdými, až absurdnými obmedzeniami na Slovensku a inde. Bývalý krízový štáb, zákaz vychádzania, black out Slovenska, zomieranie ľudí, lebo mnohí lekári ich odmietli liečiť a zabezpečiť operácie, atď... akurát v seriáli vypnutie spoločnosťi nastalo krachom  elektriny a to nie zo strany vlád, ale anti globalistov, anarchistov. Žeby sme v blízkej budúcnosti mali opäť niečo také zažiť? Nie je aj zrejme v nastávajúcej dobe chystajúce sa obmedzenie kúrenia, či nedostatok potravín prípravou na ďalšiu vlnu podrobenia si verejnosti predovšetkým zo strany svetových vlád, alebo aj anti globalistov, ktorí sú však v podstate spojení s elitami? ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Som si istá, že nik by nedokázal úplne odpojiť elektrickú energiu v celej Európe na základe nejakého kódu, čiže o tom ani nechcem písať. Celá katastrofa vyznievala trochu podobne ako Melancholia od Larsa von Triera. Čiže nereálne, ale zaujímavo. Celkom dobre spracovaný seriál s uveriteľnými postavami, ktoré sa navzájom prepojili. Ale nerealistický dej ako v námete, tak aj v scénach (pardon – prestrelia mu nohu v treťom dieli, a stále je v pohode ďalšiích päť, aj keď mu guľku vyberie, ešte s takou nohou uteká... a podobné nezmysly). Sentimentálny koniec. A v podstate sentimentálne všetko. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama