Reklama

Reklama

To je vražda, napekla: Záhada švestkového pudinku

(TV film)
  • Česko Detektivní pečení: Záhada hrozinkového pudinku (více)

Obsahy(1)

Je pár dní před Vánocemi a celé město Eden Lake žije sváteční atmosférou. To se ale brzy změní, když pekařka vyhlášených sušenek Hannah Swensenová objeví tělo zastřeleného prodejce vánočních stromků. A tak se Hannah místo pečení cukroví věnuje vyšetřování vraždy na vlastní pěst... (TV Prima)

Recenze (4)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Debilové z Primy si myslí, že když šlohnou relativně úspěšný sérii název, "zvýší tím atraktivitu" nějakýho déčkovýho TV filmu. Hmmm, leda hovno. Vono to ale vlastně odpovídá primácký strategii: nakoupit co nejlevnějc co největší sračky a pak je cpát lidem třeba jako "cool biják" nebo "cooltovní filmy" (klidně všude, nejen na Prima Cool). Ubožáci. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dost podobné prvnímu dílu. A jak píše vendulaterez Vánoce tomu dodaly něco navíc. Nicméně další díly už asi vyhledávat nebudu. /// 26.2.2023 O čtyři roky později a vícero shlédnutí, protože v televizi to jezdí co chvíli, musím říct, že pod tři hvězdičky nepůjdu a nezachovat si tu špetku objektivity, kterou mám, protože je to přece jen televizní film, slabá průhledná detektivka a líbivá romantika - ale nepřehnaná, asi bych uvažovala i o čtyřech, ne-li pěti. Protože... musím se vám přiznat, mě To je vražda, napekla vždycky zaručeně hodí do pohody a prostě jsem si to zamilovala. #teamNorman ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Chytrák nudlis si nepřečetl původní americký název. Takže chytráku, to co vyčítáš Primě se stalo už v zemi původu. To jenom k těm ubožákům. Jinak film sám stojí za prd. ()

Reklama

Reklama