Reklama

Reklama

Come Out Fighting

Trailer

Obsahy(1)

Děj se odehrává během 2. světové války, kdy je jednotka vojáků americké armády vyslána na misi za linie, aby našla svého pohřešovaného velitele. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

septic 

všechny recenze uživatele

docela slušně špatný a schizofrenní nízkorozpočťák s velkými ambicemi. Efekty a CGI se výrazně blíží k Asylum. Téma rasismu nedotaženo jako vše ostatní v tomto filmu. Na traileru byla provedena docela schopná střihačská práce, ale Steven Luke nezklamal. Další propadák na jeho seznam recyklovaných válečných hnojů s recyklovanými herci. Na druhou stranu děj je vyprávěný docela plynule. Neuvěřitelně mě ale serou ve filmech anglicky mluvící náckové. 30% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh se odehrává za 2. světové války, kdy se jednotka afroamerických vojáků vydává na záchrannou misi za nepřátelskou linii, aby našla svého pohřešovaného velitele poručíka Hayese (Hiram A. Murray) a sestřeleného pilota stíhačky (Kellan Lutz)... Dolph Lundgren (major Anderson) se k akční scéně ani nepřiblíží a Michael Jai White (seržant Red) pouze střílí a ve velmi krátkém souboji zneškodní německého důstojníka. Film trpí nízkým rozpočtem a špatnými triky. Bojové scény jsou nezáživné, hlavní hrdinové nesmrtelní a němečtí vojáci sami nabíhají do nepřátelské střelby. Režisér a scénárista Steven Luke nemá zkrátka divákům co nabídnout. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Režisér zase neprekročil svoj tieň a tak sa dočkáme hlavne nekonečnej prehliadky starej techniky a ešte starších akčných hviezd. Keď dôjde na nejakú akciu, ktorá je na video-Z-tkové pomery veľkolepá, tak je to strašne amatérske a nudné. Najvtipnejší je úvod s CGI lietadielkami, ktorý ukazuje ako by vyzeral Tmavomodrý svet, keby ho natočil Asylum. Dej nemá zmysel vôbec rozoberať. Akurát je tam o niečo viac černochov a tak dôjde aj na poznámky ohľadom rasizmu. Takže tak. Nenechajte sa nalákať nejakým známym menom v obsadení. Nikto z nich tu nič zaujímavé nepredvedie. 1/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková klasika v podání Stevena Lukea. Nějaká snaha tu je, ale naráží na filmařské neumětelství a malý rozpočet. V podání známých jmen to pak evidentně je opět jenom za minimum snahy slušný honorář.30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama