Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Třídílná minisérie Případ Roubal nevypráví pouze o životě a trestné činnosti Ivana Roubala. Rovnocenný prostor je věnován i neodbytné touze policisty Jakuba po jeho dopadení a státní zástupkyně Markéty po co nejtvrdším trestu, který má být několikanásobnému vrahovi uložen. Na straně Roubalovy obhajoby stojí zkušený advokát - kariérista Hynek Pokorný a jeho koncipientka Daniela. Ta v průběhu procesu začne na vlastní pěst tajně pátrat a odhalí tak skutečnosti jednoznačně prokazující Roubalovu vinu. V souvislosti s tím začne řešit zásadní morální dilema: Má se i nadále angažovat v případu klienta, který se jí hnusí a o jehož vině je jednoznačně přesvědčena? Nebo má naopak porušit profesní zásady, vydat orgánům činným v trestním řízení důkazy usvědčující klienta, a připravit se tak o budoucí kariéru elitní advokátky, k níž díky svým ambicím a inteligenci míří? (Voyo)

(více)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (4)

Případ Roubal (2021) 

Veškrnka kromě toho že to hraje nijak, tak má ještě děsný sykavky...😇 Švehlík roli odehrál bez nasraného kukuče. Čermák nezklamal. Z mladých nikdo nezaujal kromě  Trnkové, ale ta spíš zjevem než herectvím...Dvořáková v pohodě. Jan Slovák - sklepák :-) ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Kriminalista Jakub (David Švehlík) říká státní zástupkyni Neumannové (Dagmar Havlová)  o Roubalovi: "Jezdí bejvalou Havlovou limuzínou". Říká to bývalé manželce prezident Havla. Jan Antonín Duchoslav - soudce ! ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Sklepák Jan Slovák to rozbalil... ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Roubal (Hynek Čermák) říká že místo na Šumavě kde má statek nazval Pohádka, ale toto místo se tak jmenovalo dávno předtím. A je zaneseno do mapy jako takzvané pomístní pojmenování. Původně nesla osada jméno Christlhof a vznikla v 16. století, postupně zde byly postaveny tři statky. Původní německý název se dá přeložit jako křesťanská naděje. Statek se nachází v katastrálním území Javorná na Šumavě má adresu  Javorná 58, je v dezolátním stavu a filmaři v něm ale netočili. O negativitě místa bylo natočeno několik dokumentů. Statek vlastní společně  dvě rodiny. ()

Reklama

Reklama