Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři kamarádi omylem oživí mumii, kterou naleznou u souseda ve sklepě. Pojmenují ji Harold a pak jí musí pomoct vrátit se před Haloweenskou půlnocí na místo jejího odpočinku. (Disney Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Ulquiorra Cifer odpad!

všechny recenze uživatele

Remake filmu Zachraňte mumii z roku 1997 (**).Mě osobně příjde že tento film vzniknul, jen aby vědomě, či podprahově zdělil mládeži informace o rozmanitosti sociálního světa. Po shlédnutí filmu z roku 1997 se vás ratolest tak maximálně zeptá proč se to a tohle dělalo ve starém Egyptě. Po shlédnutí verze 2021 se Vás ratolest zeptá jaktože ta cool holka má dva tatínky a co je to macech. Pokud by se aspoň Disney snažil a vylepšil film po stránce speciálních efektů a rekvizit. Herecké obsazení ušlo,  ale pokud se film po 24 letech nedá vylepšit a vznikne tohle, tak hodnocení odpad je opravdu na místě. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Originál https://www.csfd.cz/film/92976-zachrante-mumii/hraji/ jsem neviděl tak, že nebudu posuzovat.3 děcka objeví mumii co oživí a pokud ji do 3 dnů nevrátí změní se na prach. Průměrný film ,kterých jsou v distribucích tuny konec to snižuje na průměr, ale nechám to na 3  za půl hodiny nebudu vědět o čem to bylo. ()

Reklama

korela 

všechny recenze uživatele

Under Wraps příjemně překvapilo. Čekala jsem spíš hloupý film pro děti s infantilními dialogy, ale vyklubala se z toho příjemná rodinná komedie. Dětští herci předvedli nečekaně kvalitní výkony, odvážím se předvídat, že z představitele hlavní role by v budoucnu mohlo i něco být (tipnu to klidně i na druhého Zaca Efrona). Potěšilo, že si tvůrci dali práci s Halloweenskými kulisami (školní párty, strašidelný dům, vyzdobené domy). Škoda, že už mi není dvanáct, protože tenhle film bych si určitě opravdu užila. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Bol som celkom zvedavý ako dopadne "Under Wraps". Napriek tomu, že originál z roku 1997 som nevidel, počul som, že to bol celkom dobrý Disney Chanell film. Neviem prečo sa Disney rozhodli po 24 rokoch, že je potrebné ho prepracovať, ale to je asi otázka skôr na nich. Ale úprimne, dávalo by mi to asi viac zmysel, keby som mal pocit, že z toho chceli spraviť niečo väčšie a dali by ako Disney+ originál film alebo podobne. No vo výsledku je to opäť len ďalším TV filmom. Takže ako to dopadlo? Úprimne, keby som mal decká a mali tak 7 rokov, vôbec by som sa nebránil im to pustiť. Je pravda, že príbeh je trošku klasický stereotyp a vieme odhadnúť kam to bude smerovať aj ako to dopadne, ale čo tento film robí zaujímavý sú jeho postavy a fóry. Decká sú celkom šikovné, nepôsobia vyslovene ako Disney stereotypy a vedeli ma celkom pobaviť. Naša múmia (alias Harold) je takisto vynikajúca. Je s ním veľká dávka zábavy a pôsobí to skutočne veľmi dobre spracované. Ten kostým je dosť dobrý a nemal som problém mu uveriť. Takže dobrá robota. Majiteľka obchodu s hororovými maskami - Buzzy bola podľa mňa absolútne perfektná. Okrem toho sa na film aj dobre pozerá. Má dostatok halloweenskej atmosféry a skvele ozdobené baráky a všetko. Atmosféra z toho ide. Takže ako ľahká Disney Channel rodinná komédia je podľa mňa tento film dobrý. Zabavte sa tiež. Hodnotenie: B+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pusobi na Disney chanel docela lacine. Je tu dost hlouposti a chybi emocni hloubka puvodniho filmu. Ale je to zabava hlavne pro mladsi deti. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama