Reklama

Reklama

Kdo zabil Johna Lennona

(TV film)
  • Velká Británie Jealous Guy: The Assassination of John Lennon (více)
Velká Británie, 2020, 85 min

Hrají:

John Lennon (a.z.), Paul McCartney (a.z.), George Harrison (a.z.), Ringo Starr (a.z.), Maharishi Mahesh Yogi (a.z.), Yoko Ono (a.z.), Bob Gruen (a.z.), Richard Nixon (a.z.), Ronald Reagan (a.z.) (více)

Obsahy(1)

8. prosinec 1980 se černým písmem zapsal do dějin populární hudby. Johna Lennona, člena jedné z nejslavnějších kapel světa – The Beatles, v New Yorku zastřelil Mark David Chapman. Co ho k tomuto hroznému činu vedlo? ... Fascinující historický celovečerní film vznikl na motivy knižního bestselleru proslulého investigativního žurnalisty a odhaluje, jak a proč zemřel John Lennon. Muzikant a aktivista John Lennon, vůdčí osobnost legendární rockové skupiny The Beatles, se stal nejznámější osobností své doby. Proslulý investigativní žurnalista Jack Jones se specializuje na kriminální případy. Napsal knižní bestseller o Lennonově vraždě z pohledu jejího pachatele Marka Davida Chapmana. A právě na jeho poznatcích a zjištěních staví také tento strhující dokumentární snímek. Kdo zabil Johna Lennona je podrobný a pronikavý pohled na paralelní životy Lennona a Chapmana. Nechybí ani nové audio rozhovory, díky nimž proniknete do mysli neblaze proslulého vraha. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Tethys odpad!

všechny recenze uživatele

Nic fascinujícího na tom filmu není - vůbec bych nepsala a netočila o těchto "lidech", kteří se chtějí zviditelnit tímto způsobem, protože jinak jsou absolutně neúspěšní. Kdo ví kolik dalších to inspiruje k podobným činům. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama