Reklama

Reklama

Přeživší

Trailer 1

Přešel rok a půl od pádu civilizace v důsledku smrtelného virového onemocnění. Bývalý agent FBI je nucen ochraňovat mladou ženu, která je vůči nemoci imunní, aby ji nedostihl vůdce nebezpečného gangu. Pronásleduje ji náboženský fanatik Aaron (John Malkovich), který nemoc zázračně přežil. Hledá Sarah (Ruby Modineová), protože lékaři potvrdili, že je vůči viru imunní a jedině s její pomocí je možné najít lék. Sarah uteče z uprchlického tábora v Pensylvánii, kde na virus zemřelo 20 000 lidí. Její bratr se obětuje, aby ji ochránil. Na útěku narazí na farmu Bena Granta, bývalého kartografa FBI, specialistu na přežití. Ben chrání Sarah před Aaronem a pomalu likviduje všechny útočníky. Můžou tedy jít a hledat další přeživší, kteří by mohli pracovat na léku. Sarah však odhalí šokující pravdu. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy film, festival zbrane a pesti situovany do blizke budoucnosti. Malkowich hraje sefa psychotickeho mesiasskeho kultu uveritelne a vitecne. Behem konverzace jsem si rikal "zemre brzo". Vyborna je Lori Petty. Postavy jsou zde ale slabe, stejne jako pribeh. Spis nez by nas vyhladil covid se planeta stane neobyvatelnou ekologicky. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne prvý covid-based post-apokalyptický „akčný thriller“, ktorý som videl. C-čkový scenár, kde veľa vecí nie je doriešených a príbeh je zbytočne rozdelený do dvoch línií (vzťah syna a otca). John Malkovich v zápornej roli síce nesklame (poriadne ani nenadchne), ale vôbec netuším, že čo hľadá vo filme, ktorý má takú úroveň. Dúfam, že sa nevydá na tú dráhu ako jeho kolega Bruce Willis. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl zase katastrofálním zpracováním akčního filmu a celý film byl vlastně už dopředu režisérsky popraven už na začátku.  Skupina kovbojů, co si hraje na super silné zabijáky dělá v taktice víc chyb, jak moje babička. Nechápu, v jakém military filmu se naučili rozdělovat po jednom proti skrytému nepříteli...Sračka! Týpek má všude milion zbraní, ale na týpka ve stodole raději skočí, než aby ho střelil do zad, to se stalo s i tou Malkovičovou lvicí, která u něj byla tak blízko, že i penis číňana by na ni dosáhl, ale bohužel, zbraně se zase ztratily do jiné dimenze. Očividně je ten chlap velký masochista, nebo debil, protože si chce vždy nechat namlátit a pokusit se o kamikadze, než nepřítele zabije. A asi to pánovi v FBI nikdo neřekl, ale když člověk upadne do bezvědomí po škrcení, tak rozhodně není mrtvý, po tak krátkém škrcení by nabil vědomí asi tak za 5s.... :D A to neberu fakt, že když nepřítel trefí svoji parťačku jakožto rukojmí do hlavy, tak prostě skloň zbraň dolů :D Sračka za sračkou! Prostě film s bandou posedlých a neschopných fanatiků a k tomu neschopný agent FBI, který díky bohu dodal fakt, že učil u FBI mapy. Žádné napětí, akce nesmyslná. Meyers a Malkovitch teda mají na víc. A nejvíc odpad byl ten, že smrtící virus pojmenovali Covid 19. Please, už ne takové filmy!!! 25% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasické extrémne podfinancované poloamatérske postapo odohrávajúce sa na začiatku v polorozpadnutej továrni a zvyšok filmu niekde na osamotenej chalupe. Akcie je minimum. Prevedená je amatérsky. Na nič cool alebo veľkolepejšie neboli ani prachy ani nápady. Už tradične ma srali CGI výstrely, ktoré majú tentoraz aj otrasný zvuk. Keď si prdnem, tak to znie pôsobivejšie jak tie výstrely. No a ani tie dve hviezdy dávno za zenitom to nezachránia. Výsledkom je totálne nudné zetko. 2/10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Vojnový vagón bol v staršom návrhu scenára žltý školský autobus. (Arsenal83)
  • Počas natáčania boli zavedené rôzne opatrenia, aby sa herci a štáb pri nakrúcaní tohto filmu nenakazil covidom. (Arsenal83)
  • Harmonogram natáčania niektorých scén sa musel zmeniť kvôli snehovej búrke, ktorá sa odohrala počas výroby tohto filmu, čo zodpovedá ročnému obdobiu, keďže sa nakrúcalo v decembri 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama