Reklama

Reklama

Všechno nebo Nic: Toronto Maple Leafs

(seriál)
  • Kanada All or Nothing: Toronto Maple Leafs
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2021

Hrají:

Will Arnett (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Vydejte se za modrobílou oponu a získejte neomezený přístup do světa Toronto Maple Leafs. S talentovaným mladým jádrem hokejistů a dynamickým personálem administrativní kanceláře otevírají Leafs svou šatnu, abyste se podívali dovnitř na zkoušky a strasti v sezóně NHL, kde se potýkají se zraněními, úspěchy, nezdary, triumfy a rýsujícím se problémem Covid-19. (Prime Video)

(více)

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

moje první setkání se sérií All Or Nothing a spokojenost,Není to sice tak dobré jako byly série Road to WinterClassic,ale těhle pohledů do zákulisí není nikdy dost.Tím spíš když jde o NHL.Trošku sem se sice připravil o překvapení,jelikož sem věděl jak Leafs v rámci loňské sezony dopadli,ale na pozitivní dojem to vliv nemá.Určitě časem kouknu i na další ze série...70% ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že díky bublině bude mít štáb mnohem bližší přístup k týmu, než se ve finále podařilo. Nejzajímavější je vývoj gólmanů. Keefe mi přišel více jako motivátor než coach. Každopádně jako doprovod k právě probíhajícímu SCF to fungovalo skvěle. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Vzestup a pád nejsmolnějšího týmu NHL. Má to technické chyby, ale jakožto fanoušek Leafs tomu všechno odpustím. Naprosto parádní náhled do zákulisí. S hráči se jako dívák daleko více sblížíte a prožíváte to spolu s hráči. A do toho úžasné komentáře hráčů, nahlédnutí do jejich historie nebo i do managmentu. Neskutečně osvěžující a ponaučující dokument o tom, jak alespoň trochu funguje řízení NHL týmu uvnitř. A reakce týmu po 7. zápase byla naprosto zdrcující a jedna z nejvíce lidských scén, co jsem v kdy dokumentárním projektu viděl. Tak snad letos… ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Je mi bližší fotbal, ale i tato série je perfektně udělaná. Bohužel zrovna počas covidového období, což tomu trochu ubralo. Jde vidět, že Toronto je hokejové město. Třeba příště s Rittichem:) ()

Reklama

Reklama