Reklama

Reklama

The Brittas Empire

(seriál)
Velká Británie, (1991–1997), 26 h (Minutáž: 30 min)

Hudba:

Frank Renton

Hrají:

Chris Barrie, Harriet Thorpe, Michael Burns, Tim Marriott, Russell Porter, Pippa Haywood, Jill Greenacre, Judy Flynn, Julia St. John, Guy Siner, Kim Hartman (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Britský sitcom, který běžel na BBC v letech 1991 až 1997. Seriál se točí kolem osoby Gordona Brittase, ředitele centra volného času ve Whitbury New Town, příšerně nesnesitelného tvora… s těmi nejlepšími úmysly. V roce 2004 se tento seriál dostal na 47.místo ankety o nejlepší britský sitcom v BBC. (Angie.fan)

Recenze uživatele rawen k tomuto seriálu (1)

The Brittas Empire (1991) 

OK, první série, příjemné překvapení a nášlap ke kultu, druhá série = kruté vystřízlivění a propad někam k prvoplánové šaškovitosti. Dokud pana rimráka Brittase všichni nenáviděli a on sám byl synonymem pro katastrofu, bylo to zábavné a zajímavé, bohužel pak už bylo nutné jej trošku polidštit a učinit z něj postavu snesitelnější, sympatičtější a oblíbeníhodnou a to už pak celý seriál může jít k čertu protože nemá na čem stát. Až se budu hodně nudit tak si pustím další díly (prý to má hrome sedm sérií!) a bude se vidět... Zatím dávám v dobré víře 5 kopyt na boty z deseti ()

Reklama

Reklama