VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Maximilianus

všechny recenze uživatele

Humor Rebel Wilson je tu cítiť, a je to jeden z tých prípadov, kedy sa to hodí do takéhoto filmu a do takejto zápletky. Bohužiaľ toho bolo málo a  aj tak umiernené, asi kvôli štandardom Netflixu, ktorý sa tu opäť snaží byť hrozne rovnoprávny. V konečnom dôsledku ide o nenaplnený potenciál a celkom obyčajný, podpriemerný film. 5,7/10. ()

RedRose

všechny recenze uživatele

Já osobně tu mařku nemusím a i když zhubla asi dvě třetiny své váhy, nijak se to nezměnilo... Obzvlášť ty kecy na začátku jak nejsou sexy a CéDéčko a kazeta...?! Ani jedna by na královnu plesu asi nedosáhla! Jediné co film opravdu ukázal, jak je současná hyperkorektní divně pokřivená doba, proti uvolněné mládeži let 20 let zpět... ()

tomik99

všechny recenze uživatele

Je nějaký film, po jehož zhlédnutí můžete regulérně zhloupnout? Ano a je to přesně tento. Netflix opět sází na kvantitu a jede strategii „házením hovna na zeď a čekáním, co se uchytí“. Film obsahuje všechny možné „woke“ nesmysly dnešní doby. Co se mu ale regulérně daří, tak je přirovnávat dnešní dobu ke zlatým devadesátkám, kdy i já bych se na chvíli vrátil do této normální doby a prožil „normální“ léta (za to první hvězda). Zbytek filmu je jedna velká slátanina, u které nevěřícně kroutíte hlavou. Tohle nemohl nikdo myslet vážně ani jako tu nejtupější komedii. Film je ale tak tupý, že ve finále paroduje sám sebe a musíte se začít smát, protože ona i ta samotná hloupost je ve finále srandovní (za to druhá hvězda). Casting hlavní (starší) postavy se ale za mě moc nepovedl, ale do kontrastu starších písní Britney Spears funguje obstojně. ()

Prochy38

všechny recenze uživatele

Co se sebou R. Wilson za poslední roky udělala je neskutečné a řekl bych, že jde o první film, kdy perfektně prodala svoji proměnu. Nápad dobrý, nijak extra originální, ale pojetí se mi líbilo. Prima postavy, i když často dost upjaté a za hranou, ale to jsou prostě filmy s Rebel... Můj šálek kávy to není, nebyl a asi ani nebude, ale nuda ani omylem. Spokojen, pobavilo. ()

Michalechal

všechny recenze uživatele

Ideální mix Rebel Wilson, témata střední školy a nakonec i mýho vysněnýho návratu na střední (jako bonus do roku 2002, kdy jsem tam reálně byl). Takže aby to na mě nefungovalo, to by musel bejt tenhle film fakt průser, a to rozhodně není. Užil jsem si to od začátku do konce, včetně srovnání světa, pravidel a zvyklostí jaký jsou dneska, a jak free to bylo tenkrát. Ač jsem se obával, že ztráta kil jí ubere na vtipnosti, nestalo se. Tenhle film mi fakt udělal radost. ()

• Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (Real Tom Hardy)
  • Když Stephanie (Rebel Wilson) a Lance (Michael Cimino) tančí po výhře krále a královny plesu, můžeme vidět, že jsou jim na parketu nasazeny jejich korunky. V dalším záběru je nemají a poté je opět mají. (Riconbak)