Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tento námet mal ďaleko väčší komediálny potenciál, než nám ukázali tvorcovia tohto filmu. A nie je to len o tom, že by humor nefungoval, on sa oňho ako keby ani nikto veľmi nesnažil. Potenciálna zlatá baňa zábavy v podobe adaptovania sa na nové pomery po dvadsiatich rokoch v kóme, bola úplne zabitá. Ešte aj inokedy spoľahlivá istota nekorektného humoru Rebel Wilson tu pôsobí ako tieň samej seba (a tým nemyslím to, že zhodila asi polovicu svojej hmotnosti). Scenár bol skrátka strašne konzervatívny, bál sa vystrčiť rožky a potom vzniklo takéto nič bez chuti. 4+/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je sice poloviční, ale pořád je to ona i se svým (mnohdy zbytečně) vulgárním humore. Senior Year celkem zapadá do její filmografie a docela mě mrzí, že tvůrci nedokázali vytřískat víc ze situace kdy se frajerka probudí po dvaceti letech do prakticky jiného světa než znala. Je tu pár náznaků a je z toho cítiti jistá nostalgie po době minulé, ale je toho málo. Přišlo mi navíc, že Senior Year moc neví co by chtěl říct, protože v jednu chvíli prostřednictvím postavy RW vzpomíná na to co bylo a ukazuje, že dnešní doba je prakticky ve všem úplně na hovno, aby se ale následně přetransformoval v klasickou moralitku schovanou za humor. Ačkoliv sem se nenudil a nejednou sem se slušně zasmál, tak potenciál tu byl rozhodně větší. Zůstal ale nevyužit...60% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý holka hraje bowling a objeví pěkného kluka chce za ním jít do party, ale ostatní lidi z té party ji tam nechtějí, že je moc obyčejná. Tak se naštve a změní stane se oblíbenou a  královnou roztleskávaček a pak upadne na 20 let do komatu během nehody.  Pak se probudí a nastoupí zpět na tu školu s tím, že se stane královnou plesu. Bohužel od probuzení to jde do háje nejen, že to nápadně připomíná Královnu Ročníku s Maturiťákem dohromady (kdo viděl pozná to) , ale už to není ani vtipné spíše nechutné jelikož z 37 leté ženské prostě 17 letou neuděláte a můžete se snažit jak chcete navíc Netflix tam narval homosexuála nejspíše i transsexuála v jednom a lesbu a začalo se tam zpívat jak je důležité se sama udělat  ve škole ukazuje jeden student všem penis na počkání a nechá se při tom točit  a z tančení roztleskávaček se udělalo tančení co by  mohlo konkurovat tančení striptérek v bordelech .  Námět je dobrý a nabízelo to tolik možností například to, že neznala mobil, ale tady se to vyřeší během 5 minut, když jí ho fotík koupí takové věci, že hned umí na instagramu, facebooku a twitteru a bůhví na čem ani neřeším.  Scéna v kině je nejtrapnější scéna v historii komedií (scéna na konci jí směle konkuruje)  co kdy vznikla a nejspíše i vznikne a stopáž je příšerně dlouhá skoro 2 hodiny z nichž minimálně hodina by se dala odstranit a o nic by se nepřišlo. Jinak v těch šatech vypadala jak cukrová vata. Jediné co se dá pochválit je soundtrack 40 procent. P.s. Nedávno se psalo, že má Netflix finanční problémy  čemuž se nedivím s tím co poslední dobou produkuje možná by to chtělo omezit počet filmů a  dát spíše méně a kvalitních třeba romantické komedie jim jdou . P.s. 2 Co mají Američané pořád s tím prezidentováním navíc ženská co na videu prohlásí cituji Vyližte mě všichni dámský pohlavní orgán by to určitě vyhrála. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

První třetina je docela originální, sympaticky retro pro nás, kteří jsme v dané době vyrůstali, ale poté se z toho stane standardní "pásové" komedie. Což ale neznamená, že je to nuda, obsazení je sympatické, některé vtípky fungují, má to fajn atmosféru a i když stopáž není na komedii úplně krátká, vcelku to odsýpá. Jen škoda oněch scenáristických klišé, které se později vrší. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Na filmu je velice pozitivní tělesná proměna herečky Rebel Wilson, ovšem její herecký styl zůstává stále stejný. Hlavní hrdinkou filmu je nesnesitelná kráva, která má z mě nepochopitelného důvodu dva věrné přátele, kteří jí nakonec pomůžou vyrovnat se s faktem, že strávila 20 let v kómatu. Se zavřeným okem poměrně originální nápad s řadou odkazů na dnešní životní online styl. Bohužel, zbytek byl poměrně lehce odhadnutelný a na mě až moc drzý, přisprostlý a až místy vulgární. Pokud se takto chovají náctileté dívky v USA, tak jsem ráda, že tam nežiju :D ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Když Stephanie (Rebel Wilson) a Lance (Michael Cimino) tančí po výhře krále a královny plesu, můžeme vidět, že jsou jim na parketu nasazeny jejich korunky. V dalším záběru je nemají a poté je opět mají. (Riconbak)

Reklama

Reklama