Reklama

Reklama

Skrytá tvář sportu


Fotbalgate (E03)

(epizoda)
  • USA Footballgate
Dokumentární / Krimi / Sportovní
USA, 2021, 1 h 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé popisují šokující obvinění proti bývalému řediteli Juventusu Lucianovi Moggimu z ovlivňování rozhodčích během skandálu, který otřásl italským fotbalem. (Netflix)

Recenze (4)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jelikož šlo o fotbal, tak si tento díl pamatuji jen matně. Zřejmě mě až tak nezaujal. Ale tady už šlo o více promakaný podvůdek, který vymýšlel člověk, který už měl trošku pod čepicí a nebyl to úplný truhlík. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl této série, ze kterého neryčím blahem. Nebylo to špatný, ale nebyla to taková petelice, jako ty první dva- basket a závodník. Moggi, kamaráde, já jen doufám, že máš s tím Ježíšem pravdu, a že tě za pár let pořádně nakope do koulí, když jsi tu světskou spravedlnost dokázal obchcat. ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda, která mě zklamala. Asi je to z velké části tím, že šlo pouze o odposlechy a pár výpovědí. Že je fotbal svinstvo nehorázného kalibru víme všichni. Bohužel to nenarovnala ani účast Nedvěda nebo Zlatana. Věřím Moggimu, že není jediný, který se o podobné praktiky snažil. Ofsajd jasný. V Itálii je kopaná náboženství, vlastně mě ani nic nepřekvapilo, tu aféru jsem znal. Jednoduše tok nebylo tak pohlcující jako basket a automobilový závodník. Pořád však dobré zpracování. Nejhorší to muselo být pro hráče. Ti vůbec nevěděli o co jde. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama