Reklama

Reklama

Below Her Mouth

  • Slovensko Pomedzi pery (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Jasmine je už dlho šťastne a spokojne zasnúbená a keď jej snúbenec odíde na pracovnú cestu, vyrazí s kamarátkou do klubu. Tam stretne pokrývačku Dallas a všetko sa zmení. Dallas sa utápa v krátkodobých vzťahoch a stretnutie s Jasmine je pre ňu ako sen. Jasmine váha, Dallas trpí, snúbenec nič netuší. Pretne niečo tento bludný kruh? (Filmový festival inakosti)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

POMO 

všechny recenze uživatele

Lesbická vztahovka s erotikou, které tvůrci přikládají stejnou váhu, jako dialogům. Propadnutí zasnoubené a vždy věrné heteráčky nečekané lesbické vášni holt musí být důvěryhodně vykreslené. Dialogy poznávání se a následných citových peripetií nejsou nijak objevně napsané, jsou realistické. Stejně jako vyústění příběhu, které nijak nepřekvapí, ale připomene pocity a trápení, univerzálně aplikovatelné na milostné vztahy všeobecně (nehledě na kombinaci pohlaví). Za mě malá a nenápadná, ale poctivá lovestory. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jasmine je zasnoubená s Rilem. Ten však musí služebně mimo domov a Jasmine se zamiluje do někoho jiného. Do pokrývače. Pokrývač se ale jmenuje Dallas a je rodu ženského. To je z děje prakticky všechno, protože minimálně polovinu stopáže vyplňuje lesbický sex. Ne, že by se na to nedívalo dobře, ale děj to nikam neposouvalo. Po provalení se pak už jen muselo vyřešit, kdo z té neobvyklé trojky musí z kola ven. ()

Reklama

dudo24 

všechny recenze uživatele

Za mňa určite áno. Tento film je estetické nebo. Erika Linder si ma dosť získala. Jediné čo mi trochu nesedelo bolo zvoľnené tempo v strede stopáže s moc rýchlym emočným spádom medzi hlavnými postavami. Inak ale všetko veľmi dobre fungovalo – spoznávanie na začiatku, chémia medzi hlavnými hrdinkami, depresie ku koncu. Fakt sa mi to páčilo a seriózne rozmýšľam, že tomu strelím plný počet. Možno nabudúce. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který i mě jako klíčového diváka naprosto znudil a spíše negativně pobavil. Vlastně bych tady to své rozhořčení rozdělila na 2 poloviny - první, kdy obě hlavní aktérky mluvily, což bylo naprosto nesnesitelné, takové laciné porno... A druhá, plná explicitních scén, které byly vlastně i dobré, ale nejspíš kvůli tomu, že bylo ticho a nemusel člověk poslouchat to jejich amatérství. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to jednoduchý jak facka, ale má to sílu, má to náboj a v nepslední řadě to má tu nádhernou představitelku Jasmine. Té uděluju Oscara za odvahu, mít takhle rozjetou kariéru a střihnout si něco tak kontroverzního, to Hollywood jistě po zásluze potrestá. Přál bych si, abych pro jednou neměl pravdu, ale výborně zahraná, nebo dokonce skutečná vášeň při sexu s jedincem stejného pohlaví, to je v té zemi nazývané kolébkou demokracie a oázou svobody ještě pořád faul na červenou kartu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama