Reklama

Reklama

36. komnata Shaolinu

  • Česko 36 komnat Šaolinu (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čína v době hrozného teroru vlády Mandschu. Shaolinský kněz Ho Kuang-Huan vychováva ve své škole bojového umění kung-fu z mladých mnichů vražedné bojovníky. Dřív než se mladí mniši mohou nazývat mistry kung-fu, musí projít 35 komnatami, ve kterých jsou zasvěcovaní do umění boje na smrt se všemi zbraněmi, jako i holýma rukama. Najtalentovanější ze všech je Liu Yu-Te. Po ukončení si jde změřit síly s dynastií Mandschu. (Derek)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jkpj22

jkpj22 (hodnocení, recenze)

snad dokonale presne zpracovani z filosofickeho hlediska techto bojovych sportu. Velmi me potesily presne citace z buddhistickych suter.

conery1

conery1 (hodnocení, recenze)

Ako poraziť silného nepriateľa? Film hovorí, že cesta vedie cez porazenie samého seba, svoje schopnosti posunúť ďalej, než sú schopnosti súpera. Len tak ho možno poraziť.

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

ach ja milujem tento film :) a ani neviem prečo :) asi to zostane len v mojich pocitoch...

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

Tak, Auntie, oprava. Už nekritizuji kostýmy ani make up. Vždyˇty ví, že Lau Kara miluji zoufale a navěky. :-))

Navaran

Navaran (hodnocení, recenze)

36.komnata je prostě klasika a jeden z filmů,který mě přivedl k čínské kinematografii. Navíc je od mého nejoblíbenějšího režiséra lau kar leunga. miklaras:ty kostýmy bych tak nedrtila. Je sice pravda,že na poprvé je to trochu šok,ale po určité době si na to zvyknete tak,že vám to už neořijde. :)

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Stejně je mi těch Mandžuů někdy docela líto... Nikdo je nemá rád...

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

jako kluk jsem si to pouštěl a běhal po lese a kopal do stromů :'D

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Zas bych tak nespílala těm kostymérům a maskérům. Shaw výprava byla sice velmi studiová a koncem 70. let a později ledaskdy poněkud praštěná (Kid with the Golden Arm, anyone? ;-)) a okraje paruk přilepené na čela herců byly (obzvlášť za určitého osvětlení) krásně viditelné - ale mělo to svůj šarm a půvab. Třeba zrovna 36. komnata je vizuálně hrozně příjemnej film... Ta krev, pravda, ta měla velmi nepravděpodobnou barvu, ale na to stačí průměrně dobrá suspension of disbelief...;-)

Ernie_13

Ernie_13 (hodnocení, recenze)

Jeden z najlepsich kung-fu filmov ake v mozme vidiet....no a na tu dobu sa podla mojho čínania stali prikopnikmi zanru! Je tam akcia, je tam vtip, ma to jednoduchy ale pekny dej.....co viac mozme chciet ak si chceme oddychnut a nechat sa unasat do sveta kung-fu? *:-)

Reklama

Reklama