Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragických udalostiach sa Superman rozhodne za každú cenu vytvoriť na Zemi mier. Stáva sa agresívnejším a získava neočakávaných spojencov. Batman a niekoľko hrdinov sa postavia proti jeho metódam, pri ktorých umierajú ľudia. (toi-toi)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

adamix 

všechny recenze uživatele

Tvorcom išlo v prípade tvorby Injustice len o parádnu akciu, než o budovanie nejakých charakterov. Akákoľvek nečakaná a pre príbeh dôležitá udalosť, ktorá má strhnúť, šokujúca nie je. Tohtoročný seriál Invincible zvládol danú látku o sebeckom hrdinovi (a.k.a. symbole sily a spravodlivosti) oproti tomuto priemeru bravúrne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totální nářez a jeden z nejlepších animáků posledních let. Jsem rád, že stále jsou příběhy, ze kterých může animovaná divize Dc čerpat a hru Injustice mám hodně rád a už tehdy mě ten příběh hodně bavil, takže super, že jej v pozměné podobě použili a že využili plejádů známých, ale i méně známých hrdinů, kteří souvisejí s Justice League. Zkrátka paráda. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Na tohle je radost pohledět. Animace je přesně taková, jaká mi u těchto filmů vyhovuje a příběh je hodně zajímavý a zábavný. Je to hodně surový a nekompromisní film. Jde prostě poznat, že je to od režiséra skvělé Apokolips War. Akorát je škoda, že je film až moc uspěchaný, všechno se děje strašně rychle a nemáme ani moc času se seznámit s postavami. Nebylo by na škodu, kdyby to bylo rozdělené na dvě části (na rozdíl od Dlouhého Halloweenu, kterému by bohatě stačil jeden film). Ale i přesto to určitě není zklamání a doufám, že se brzy dočkáme podobných počinů. Rozhodně nejlepší DC animák roku. 8/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za obsah by si to zaslúžilo len tri hviezdy, ale za odvahu, pustiť sa do toho, dvíham o hviezdu vyššie. Je však obrovská škoda, že to nebol dvojfilm, ako Dark Knight Returns, Death of Supermen či posledný Long Halloween, ktorý by som skôr oželel, ako toto. Škoda, lebo to malo naskočené na zaujímavý výsledok ála Flashpoint Paradox a zostalo to niekde na polceste. Ale za to, že konečne niekto spracoval Injustice, tak som predsa len vo výsledku rád. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Injustice je těžké hodnotit. Jako animák to totiž není vůbec špatný, má to fajn tempo, slušnou akci, dobrý příběh a všechno vlastně tak nějak funguje co se DC animáků týče nadprůměrně. Potíž je však v tom, že je děj oproti komiksům, či hře extrémně zkratkovitý a extrémně narychlo ukončený. Nejsou tu postavy z alternativní reality, není tu žádný režim a závěrečný střet působí spíše jako humorná groteska, než jako nahlédnutí do svého vlastního odrazu. Filmu by výrazně prospělo rozdělení na dva díly, podobně jako The Dark Knight Returns, a adaptace herního příběhu případně adaptace více jak prvních cca 18% komiksové série. Proto tedy raději doporučuji zahrát si/pustit si hru injustice z roku 2013, která všechno zvládla mnohonásobně zajímavěji a lépe. Příběh Injustice si to rozhodně zaslouží. Proto tedy hlavně za to extrémní okleštění hodnotím pouze 3* 60% ()

Galerie (140)

Zajímavosti (2)

  • Na motívy pôvodného komiksu vznikla úspešná herná séria "Injustice" od štúdia NetherRealm Studios. (toi-toi)
  • Autorom predlohy je Tom Taylor. Komiks vychádzal pod názvom "Injustice: Gods Among Us" od roku 2013. (toi-toi)

Reklama

Reklama