Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragických udalostiach sa Superman rozhodne za každú cenu vytvoriť na Zemi mier. Stáva sa agresívnejším a získava neočakávaných spojencov. Batman a niekoľko hrdinov sa postavia proti jeho metódam, pri ktorých umierajú ľudia. (toi-toi)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Další animák od DC, hry ani komiksy s tímhle příběhem neznám, ale dějově mi to přišlo fantastický. Dobře že se toho DC nebojí a u animáků tam cpe náměty co mají koule jako tohle nebo Superman Red Son. Vlastně by to mohlo být klidně hrané hned po Justice League. V některých scénách kulervoucí, jinde trestuhodně nevyužité, takže dojem so so někam na 7/10Potěšil návrat Plastic mana, o kterém jsem roky neslyšel a zaujal Mr. Terrific, o kterém jsem slyšel uplně poprvé. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za obsah by si to zaslúžilo len tri hviezdy, ale za odvahu, pustiť sa do toho, dvíham o hviezdu vyššie. Je však obrovská škoda, že to nebol dvojfilm, ako Dark Knight Returns, Death of Supermen či posledný Long Halloween, ktorý by som skôr oželel, ako toto. Škoda, lebo to malo naskočené na zaujímavý výsledok ála Flashpoint Paradox a zostalo to niekde na polceste. Ale za to, že konečne niekto spracoval Injustice, tak som predsa len vo výsledku rád. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobre príbeh, ktorý mal šťavu. Je to drsné, krvavé, nečakane tu umierajú známe postavy a s priateľov sa stavajú nepriatelia. Injustice ma na čele tých najznámejších hrdinov DC, čiže Superman, Batman, Wonder Woman v prvej línii nechýbajú, no príjemným bonusom okrem štýlových akcii a tradične dobrej animácii je hromada ďalších postav, či už sú to zloduši s Gothamu, alebo sidekickovia hlavných hrdinov. Bavila ma hra a bavil ma aj tento animák. Pre fanúšikov DC comics šmakocinka. 85% - 4* ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Pouštěno jen jako další DC animák a proto mě to opravdu posadilo na zadek.  Tolik násilí a umírání to jsem opravdu nečekal. Každý hrdina si jede svůj názor a každý má jiné metody tady se to všechno kvůli určité události zamotá a rozdělí a začne násilí a souboje prostě řežba jak má být. Tak velké překvapení, že nemám problém hodit tomu plnou palbu 5 hvězd jen je možná škoda že nešly ještě dál ale to by asi bylo až moc 18+ .  87% --- 9/10 IMDb ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Injustice je těžké hodnotit. Jako animák to totiž není vůbec špatný, má to fajn tempo, slušnou akci, dobrý příběh a všechno vlastně tak nějak funguje co se DC animáků týče nadprůměrně. Potíž je však v tom, že je děj oproti komiksům, či hře extrémně zkratkovitý a extrémně narychlo ukončený. Nejsou tu postavy z alternativní reality, není tu žádný režim a závěrečný střet působí spíše jako humorná groteska, než jako nahlédnutí do svého vlastního odrazu. Filmu by výrazně prospělo rozdělení na dva díly, podobně jako The Dark Knight Returns, a adaptace herního příběhu případně adaptace více jak prvních cca 18% komiksové série. Proto tedy raději doporučuji zahrát si/pustit si hru injustice z roku 2013, která všechno zvládla mnohonásobně zajímavěji a lépe. Příběh Injustice si to rozhodně zaslouží. Proto tedy hlavně za to extrémní okleštění hodnotím pouze 3* 60% ()

Galerie (140)

Zajímavosti (2)

  • Na motívy pôvodného komiksu vznikla úspešná herná séria "Injustice" od štúdia NetherRealm Studios. (toi-toi)
  • Autorom predlohy je Tom Taylor. Komiks vychádzal pod názvom "Injustice: Gods Among Us" od roku 2013. (toi-toi)

Reklama

Reklama